Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Express Courier otvara novu zbirnu liniju sa Italijom

11.08.2016. 13:20 / Izvor: Akta.ba

Obzirom da je Italija jedan od značajnijih spoljnotrgovinskih partnera Bosne i Hercegovine i uzimajući u obzir velike potrebe za kvalitetnim rješenjem transporta roba između ove dvije države, od 01.09.2016. Express Courier d.o.o. Sarajevo, uvodi sedmičnu zbirnu liniju u izvozu i uvozu na relaciji Italija – Bosna i Hercegovina – Italija.

Nova linija skratiće vrijeme isporuke, smanjiti transportne troškove i povećati kvalitet servisa koji pružaju svojim klijentima.

U mogućnosti su organizirati preuzimanje vaših pošiljaka na teritoriji čitave Italije, izvozno carinjenje u EU, transport do BiH (carinski terminal Sarajevo), uvozno carinjenje i dostavu na čitavoj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Osim toga, u saradnji sa svojim partnerima u Europi, mogu organizirati zbirne transporte iz i prema bilo kojoj drugoj destinaciji u Europi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti