Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

FAQ na Akta.ba - Dobrodošli u često postavljana pitanja!

05.04.2018. 08:07 / Izvor: Akta.ba

Zaboravljena lozinka/password, newsletter ne stiže (na sve e-mail adrese u firmi),  zašto ne mogu biti logovan na više računara, kako mogu postati probni korisnik usluga akta.ba, kako ću pronaći tender na akta.ba, izgubio sam predračun, kome se obratiti, imamo vijesti koju želimo podijeliti, kome se obratiti – samo su neka od mnogobrojnih pitanja koja svakodnevno stižu na našu adresu.

U cilju otklanjanja nejasnoća, te lakše pretrage i korištenja mnogobrojnog sadržaja i usluga koje nudimo, portal akta.ba je za svoje registrovane korisnike, i one koji to žele postati, kreirao i pustio online FAQ ("Frequently Asked Question(s)".)

Na ovom linku možete naći odjeljak s najčešće postavljenim pitanjima o Akta.ba proizvodima i uslugama, na koja su detaljno navedeni odgovori i poveznice vezane za vaše upite koje dobijamo.

Dakle, pitanja i odgovori su grupisana po odjelima koja se odnose na:

  • TEHNIČKI PROBLEMI
  • OPĆENITO
  • TENDERI / JAVNE NABAVKE
  • FINANSIJE
  • UREDNIŠTVO
  • PRETRAGA

U sklopu njih, nastojali smo odgovoriti na gotovo sva pitanja koja su važna za korištenje našeg portala. Ukoliko ipak budete imali dodatnih nejasnoća, naš tim za podršku vam je uvijek na raspolaganju.

Vaša Akta

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti