HT Eronet osniva firmu Haloo sa sjedištem u Sarajevu

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

HT Eronet osniva firmu Haloo sa sjedištem u Sarajevu

05.03.2020. 14:07 / Izvor: Akta.ba

Na vanrednoj Skupštini dioničara JP HT d.d. Mostar, koja je zakazana za 13. mart 2020. godine, trebalo bi da bude donesena odluka o osnivanju privrednog društva Haloo d.o.o. Sarajevo.

Informacija o Skupštini, na kojoj će se se govoriti i o osnivanju privrednog društva Haloo d.o.o. Sarajevo, kao i o usvajanju Statuta za isto objavljena je u dnevnoj štampi i na Sarajevskoj berzi.

Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT Eroneta u jednom od intervjua o planovima za 2020. godinu naveo da će nastaviti pojačano raditi na ostvarenju ciljeva izgradnje HT ERONET-a kao kompanije koju korisnici prepoznaju kroz ponudu komunikacijskih usluga najviše razine kvalitete te cjelovitih, inovativnih i istodobno jednostavnih komunikacijskih rješenja prilagođenih zahtjevima današnjih korisnika, a sve to uz najbolju vrijednost usluga za dani novac.

„Stoga, agilnost i fokusiranost prema korisnicima na cijelom tržištu Bosne i Hercegovine, s ponudom osnovnih i inovativnih komunikacijskih usluga najšireg spektra, uz primjenu moderne infrastrukture i tehnologija u digitalnom vremenu, bit će naše usmjerenje i u budućem srednjoročnom i dugoročnom razdoblju. Zajedno s nastavkom pojačanih ulagačkih aktivnosti u 2020. godini, siguran sam kako ćemo komercijalno lansirati nove usluge, a koje će naši korisnici znati prepoznati i koje će također zasigurno povećati komunikacijsku razinu usluga na našem tržištu“, kazao je Polimac, te naveo da će nastavit aktivno raditi na izgradnji partnerskih modela, kako s kompanijama iz telekom sektora, tako s drugim industrijskim granama.

PODIJELI:

TAGOVI:

HT Eronet

Haloo

skupština

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti