Imperia TV Jale Brata i Bube Corelija startala na Moja TV

09.09.2019. 11:54 / Izvor: Akta.ba
Imperia TV Jale Brata i Bube Corelija startala na Moja TV

Imperia TV krenula je danas zvanično sa emitovanjem na platformi Moja TV, najvećeg telekomunikacijskog operatera u BiH – BH Telecom.

Imperia TV krenula je danas zvanično sa emitovanjem na platformi Moja TV, najvećeg telekomunikacijskog operatera u BiH – BH Telecom.

Naime, "Imperia TV" ostvarila je saradnju sa jednom od najvećih kompanija i vodećim telekom operaterom u BiH – BH Telecom koji je prepoznao kvalitet projekt, aktuelne trendove i veliku popularnost samog brenda. 

"Tako će korisnici platforme BH Telecoma – Moja TV u ponedjeljak 09.09.2019. prvi imati priliku premijerno gledati i slušati "Imperia TV", saopćeno je iz ove televizije.

Inače, radi se o dugoočekivanom projektu poznatog dvojca Jasmina Fazlića (Jale Brata) i Amara Hodžića ( Bube Corelija).

Prve informacije o tome da izvođači Buba Corelli i Jala Brat u saradnji sa jednom afirmiranom medijskom grupacijom pripremaju svoj televizijski kanal "Imperia TV", objavljene su na proljeće ove godine i već tada projektu donijele popularnost. 

Kako je najavljeno, "Imperia TV" neće biti samo muzički već i zabavni kanal koji će imati svoje redovne emisije, ekskluzivne intervjue i dešavanja sa i iza scene, ali i će publiku voditi i u uzbudljivi svijet gaminga. Zbog velikog interesa publike u cijeloj regiji Imperia TV već je u pregovorima sa još nekoliko regionalnih kabel, IPTV i satelit operatera.

Jasmin Fazlić i Amar Hodžić su u augustu prošle godine osnovali firmu Imperia d.o.o. Sarajevo. 

Inače, BH Telecom je nedavno objaviopoziv na poslovnu suradnju za razvoj tematskih kanala BH Telecoma, koji je otvoren do 1. oktobra 2019. godine, a ponuđači mogu aplicirati na jedan ili na više tematskih kanala. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti