Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Ko je dijelio dozvole za bacanje otpada u korito Željeznice?!

14.04.2021. 08:44 / Izvor: Akta.ba

Nakon više prijava građana da se u korito rijeke Željeznice vrši dovoz otpada i da za takve stvari čak postoje i dozvole koje su izdate od Općine Ilidža, krenuli smo u potragu za istom, kazao je Nermin Muzur, načelnik općine Ilidža.

Naime, on je na Facebooku napisao da su našli potvrdu koja nema broja protokola i koja je bila dostavljena od strane bivšeg načelnika samo kompaniji. 

"Navedenu potvrdu (bez broja i protokola) smo poništili, o istom obavjestili firmu koja je dobila potvrdu, kao i Službu za inspekcijski nadzor Općine Ilidža. Općina Ilidža je pokrenula Viber broj, putem kojeg možete poslati prijavu/sugestiju uz fotografiju. Vas građane molim da nam pomognete da zajedno popravimo ambijet za stanovanje na Ilidži. Jedan pozitivan primjer možete vidjeti na slici ispod. Idemo dalje!”, poručio je načelnik Ilidže.

 

 

PODIJELI:

TAGOVI:

otpad Željeznica

Ilidža

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti