Nova marketing stranica na Akta.ba: Isplanirajte kampanju u skladu sa budžetom

05.04.2018. 13:25 / Izvor: Akta.ba
Nova marketing stranica na Akta.ba: Isplanirajte kampanju u skladu sa budžetom

U vrijeme kada su brzina i jednostavnost na visokoj cijeni, marketing odjel portala Akta.ba pripremio je novu uslugu za sve korisnike oglašavanja.

U vrijeme kada su brzina i jednostavnost na visokoj cijeni, marketing odjel portala Akta.ba pripremio je novu uslugu za sve korisnike oglašavanja. Riječ je o podstranici www.akta.ba/Marketing koja uz kalkulator za oglašavanje putem bannera daje nove mogućnosti za marketing i prodaju.

Na stranici možete downlodovati cjenovnik i vidjeti detaljno opisane pozicije i veličine bannera (leaderboard, billboard, rectangle i dr.), njihove cijene i količinski popust.

Na ovaj način brzo i jednostavno možete dobiti odgovarajuću ponudu za željenu poziciju bannera, te u sklopu raspoloživog budžeta isplanirati oglašavanje.

Osim toga, na raspolaganju vam je i kalkulator oglašavanja uz pomoć kojeg možete sami izračunati ukupan trošak kampanje, nakon što odaberete željenu poziciju bannera, dimenzije i broj prikazivanja. Kalkulator je jednostavan za korištenje, a izračun je tačan i pregledan uz maksimalno učinkovitu tehniku oglašavanja.

Nakon što preuzmete ponudu, istu možete poslati e-mailom na marketing@akta.banakon čega možete očekivati potvrdu prijema narudžbe u najkraćem roku.

Poznavajući navike naših korisnika i mogućnosti ciljanog oglašavanja, na ovaj način pomažemo našim poslovnim partnerima da njihove poruke dođu do stotinu hiljada ljudi.

Ukoliko ipak budete imali dodatna pitanja i pojašnjenja, odjel marketinga vam je na raspolaganju za savjetovanje prije kampanje, za vrijeme trajanja te nakon kampanje, s popratnim izvještajima i analizama.

Iskoristite ove prednosti, povećajte svoju prodaju i Poslujte bolje!

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti