Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Prezentacija kratkoročnih i srednjoročnih mjera za pomoć privredi u KS

16.04.2021. 10:27 / Izvor: Akta.ba

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo predstavilo je prezentaciju "Izmjene i dopune Programa kratkoročnih i srednjoročnih mjera od značaja za ublažavanje negativnih ekonomskih posljedica na privredu u KS".

Napominju da je prezentacija isključivo napravljena u informativne svrhe i nema obavezujući karakter u smislu ostvarivanja odnosnih prava propisanih odredbama Zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica i uštedama u Kantonu Sarajevo ("Službene novine Kantona Sarajevo", br. 18/20, 46/20 i 12/21) i Izmjenama i dopunama Programa kratkoročnih i srednjoročnih mjera od značaja za ublažavanje negativnih ekonomskih posljedica na privredu u Kantonu Sarajevo izazvanih koronavirusom (COVID-19), broj: 02-04-17055-1.1/21 od 09.04.2021. godine.

Shodno tome, svi poslovni subjekti koji su zainteresovani za ostvarivanje predmetnih prava, prije podnošenja prijave na odnosne javne pozive za ostvarivanje ovih prava, trebaju isključivo poštivati pravila utvrđena ovim javnim pozivima i ostalim pravnim propisima i aktima kojima se regulira predmetna oblast.

Program se nalazi na linku

 

 

 

 

PODIJELI:

TAGOVI:

pomoć privredi

Kanton Sarajevo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti