Porto Montenegro: Jedan od najdinamičnijih i najposjećenijih luksuznih prostora na Mediteranu

16.08.2021. 16:06 / Izvor: Akta.ba
Porto Montenegro: Jedan od najdinamičnijih i najposjećenijih luksuznih prostora na Mediteranu

Novi kompleks nudi odabranu ponudu raspoloživih stanova, od garsonjera do penthausa.

Jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih lajf stajl projekata u Crnoj Gori, Porto Montenegro, već duže od deceniju predstavlja najkompletniju investicionu priliku u širem regionu – sa atraktivnom ponudom koja uključuje luksuzne rezidencijalne objekte za stanovanje i rentiranje, mrežu prestižnih međunarodnih brendova i maloprodajnih objekata, kao i inovativnu marinu sa kompletnom infrastrukturom sa 450 vezova – uključujući i vez za luksuzna plovila, čija je izgradnja u najavi, dužine 250 metara. 

Smješten na jednom od najljepših djelova crnogorske obale, u samom srcu Bokokotorskog zaliva,  Porto Montenegro je jedan od najdinamičnijih i najposjećenijih luksuznih  prostora na Mediteranu, koji privlači strane posjetioce, investitore, biznismene i nautičku klijentelu iz svih krajeva svijeta.

Iza dosadašnje uspješne realizacije i primopredaje preko 400 stambenih jedinica, te izgradnje jedinstvene rezidencijalne zajednice i vodeće marine za superjahte na Jadranu, stoji Investiciono-razvojni fond Dubaija (ICD).

Krajem 2020. godine, Porto Montenegro je predstavio javnosti svoj dugo priželjkivani projekat - koncept inovativnog, urbanog naselja, Boka Place, koje odlikuje pažljivo planiran prostor, sa fitnes i velnes sadržajima, mnoštvom gastronomskih, šoping i zabavnih sadržaja i još mnogim povoljnostima koje će biti na raspolaganju, kako stanovnicima Porto Montenegra, tako i svim posjetiocima.

Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 30 nacionalnosti, a sa novom ponudom stambenih objekata u Boka Place-u, u 2020. godini zabilježeno je interesovanje iz preko 90 zemalja svijeta.

Novi kompleks nudi odabranu ponudu raspoloživih stanova, od garsonjera do penthausa, sa atraktivnim rasponom cijena i pogodnim planom otplate, počev od 190,000 EUR.

Sa izgradnjom koja je u toku, i planiranim rokom završetka u 2023. godini, ovo je jedan od najuzbudljivijih   projekata  koji će biti realizovani u sklopu Porto Montenegra. Pored 213 stambenih jedinica koje su vec u prodaji, ovaj projekat nudi i preko 40 lokala za izdavanje, kako lokalnim tako i međunarodnim retail operaterima.

Ukupna površina prostora za izdavanje iznosi nešto više od 7.500 m2, a sastoji se od 34 radnji, 5 restorana i kafića, i 6 pop-up lokacija za kratkoročni najam. Od toga, čak 35% površine za izdavanje već je zakupljeno, a najveći zakupci su supermarket Voli i MCF bioskop.

MCF Cinema, regionalni bioskopski operater koji u svom portfoliju ima i Kombank dvoranu u Beogradu, dolaskom u Crnu Gori širi svoje poslovanje sa konceptom CineGrand Cinema, a zauzimaće prostor od preko 1 100 m2. A impozantnih 1 400 m2, zauzimace jedna od najuspjesnijih lokalnih kompanija – Voli, sa planom da otvori svoj supermarket premium kvaliteta, baš u Porto Montenegru, a biće među najvećim supermarketima u regionu.

Ovo predstavlja izuzetnu priliku za sve preduzetnike iz regiona koji žele da se nađu u srcu lukszunog razvojnog projekta, jer Porto Montenegro i dalje raste, a godišnje ima više od 3 miliona posjetilaca

Za više informacija o projektu Boka Place i ponudi nautičkog naselja Porto Montenegro, posjetite www.bokaplace.com, pošaljite email na bokaplace@portomontenegro.com ili pozovite +382 32 661 059.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti