Portonovi je novi sinonim za luksuzno ljetovalište na crnogorskom primorju

26.08.2022. 10:48 / Izvor: Akta.ba
Portonovi
OTVORI GALERIJU

Resort Portonovi se u toku ove sezone pozicionirao kao jedno od najaktuelnijih i najposjećenijih mjesta na crnogorskom primorju.

Resort Portonovi se u toku ove sezone pozicionirao kao jedno od najaktuelnijih i najposjećenijih mjesta na crnogorskom primorju. Veliki broj domaćih i stranih gostiju, kao i popunjeni kapaciteti, potvrđuju da je ovom dijelu jadranske obale nedostajalo luksuzno naselje koje nudi nekretnine vrhunskog kvaliteta, ali i pravu mediteransku atmosferu.

Jedan vikend proveden u Portonovom prava je oaza za sva čula. Sve nekretnine u ponudi odlikuju se najnovijom tehnologijom, prostranošću i obiljem sunčeve svjetlosti, a kroz prozore i sa balkona pruža se predivan pogled na brda Boke Kotorske. Takođe, apartmani se mogu pohvaliti i time da se opremljeni po posljednjim trendovima uređenja enterijera, tako da pružaju osjećaj luksuza i sofisticiranog stila već na prvi pogled. Investitori su mislili na svaki detalj, kako bi kupcima nekretnina pružili maksimalan ugođaj.

Tako, jedna od pogodnosti je i to što kupci imaju mogućnost da se usele u već opremljene stanove svega nekoliko dana po potpisivanju ugovora. Veliki broj kupaca je tako ovog ljeta potpisao ugovor o kupovini stana i već uveliko uživaju u ljetu koje provode u ovom luksuznom naselju. Osim toga, usljed izuzetno bogatog programa dešavanja koji je Portonovi ove sezone priredio, ovo naselje polako, ali sigurno postaje omiljeno ljetovalište za one sa prefinjenim ukusom, pa se u skladu sa time posljednjih mjeseci bilježi i povećan broj prodatih stanova.    

portonovi

 

Ono što svakako daje dodatnu vrijednost pri kupovini nekretnine u Portonovom je i bogata ponuda restorana, kafića, prodavnica garderobe visoke mode koji čine da život u ovom rizortu bude nalik brojnim sličnim naseljima širom Mediterana.

Rizort je posebno privlačan za hedoniste i ljubitelje jela iz raznih kuhinja svijeta – od bliskoistočne do italijanske. Ponuda jela u restoranima koji se nalaze unutar Portonovog prati nivo koji nameće sam rizort, pa tako oni koji se odluče da ručaju u nekom od restorana dobiće savršeno pripremljena jela koja ih neće ostaviti ravnodušnim. A imajući u vidu da veliki broj posjetilaca Portonovog čine strani turisti iz raznih djelova svijeta, tako i gastronomska ponuda donosi trendove iz svjetskih kuhinja u srce Boke.

Posebno je interesantno to koliko interesovanje inostranih turista budi Portonovi. Veliki broj njih vraće se u rizort i po nekoliko puta, a i dosta nekretnina je u vlasništvu inostranih državljana.  Ovom dijelu Jadrana svakako je nedostajalo jedno ovakvo luksuzno naselje, što znači da je to dobar indikator za dalje investicije u slične projekte.

Portonovi

Nakon završene prve faze projekta, investitori najavljuju da bi, u skladu sa potrebama ovog dijela Crne Gore i jadranske obale, moglo doći i do širenja rizorta, tako da se očekuje još nekretnina, širenje ponude i još veća atraktivnost ovog projekta.

Nekretnine koje već sada postoje u Portonovom su izvrsna prilika za one koji žele da investiraju u stan na obali mora, a predviđa se da će njihova vrijednost sve više rasti u godinama koje dolaze. Crnogorsko primorje je prepoznato kao idealno za izgradnju sličnih luksuznih naselja, što dokazuju uspjeh i prepoznatljivost koje je Portonovi izgradio u svega 2 godine postojanja.  

­­­­­­­­­­­­­­_______________________________________________________________________________________________

Za više informacija o stambenim jedinicama pišite na enquiries@portonovi.com ili saznajte više na sajtu.

Za rezervaciju smještaja pišite na stay@portonovi.com ili rezervišite smještaj online.

Za informacije o predstojećim događajima pišite na events@portonovi.com.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti