Lepa Brena predstavila svoju liniju čarapa "Lady B"

27.09.2022. 13:40 / Izvor: 24sata
Lepa Brena

Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji, Lepa Brena (61), pokrenula je vlastiti brend koji je ovog tjedna promovirala na modnoj reviji u Beogradu.

Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji, Lepa Brena (61), pokrenula je vlastiti brend koji je ovog tjedna promovirala na modnoj reviji u Beogradu.  

Brena je brand nazvala 'Lady B', a na modnoj reviji otkrila je sve o novoj liniji ženskih čarapa. U prvim redovima sjedili su članovi njezine obitelji, ali i kolege s estrade. Bili su tu suprug Slobodan Boba Živojinović, sin Viktor, snaha Aleksandra Prijović, pjevač Željko Joksimović i supruga Jovana.

Pjevačica je na svečanu promociju stigla u elegantnom plavom odijelu koji je naglasio njezinu vitku liniju. Brena je na događaju ponosno pozirala s članovima obitelji i kolegama te pokazala da za svoje godine izgleda i više nego dobro.

Lepa Brena ranije je govorila o ritualima u održavanju mladolikog izgleda i vitke linije. 

"Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vježbam. Ako mogu ja u 61. godini biti aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se otići na plažu ili bazen plivati", rekla je ranije u razgovoru za Informer. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti