Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Rok za dostavljanje prijava za podsticaje u RS-u produžen do 7. juna

14.05.2021. 13:05 / Izvor: SRNA

Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske obavještava privredne subjekte da je do 7. juna produžen rok za dostavljanje prijava po javnom pozivu za dodjelu podsticaja za direktna ulaganja u ovoj godini.

Iz ovog ministarstva je saopšteno da je odluka o produženju roka za podnošenje prijava produžena za 15 dana da bi bilo omogućeno svim privrednim subjektima da pravovremeno podnesu zahtjeve, a uzimajući u obzir veliko interesovanje poslovne zajednice.

Ministarstvo privrede i preduzetništva raspisalo je 22. aprila javni poziv za dodjelu podsticaja za direktna ulaganja u 2021. godini, u trajanju od 30 dana, odnosno do 22. maja.

"Uslovi za ostvarivanje prava na sredstva, namjena, kriterijumi za ocjenjivanje prijava i druga pitanja od značaja za postupak dodjele sredstava propisani su Uredbom o postupku dodjele podsticaja za direktna ulaganja", podsjeća se u saopštenju.

Tekst javnog poziva, kao i obrasci za popunjavanje mogu se preuzeti na internet stranici Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 051/338-376, a svi zainteresovani privredni subjekti se za sva dodatna pitanja mogu obratiti i na mail javni.poziv@mpp.vladars.net

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti