Sarajevska industrija hrane Fine Food d.o.o. nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže

03.10.2021. 09:47 / Izvor: Akta.ba
Sarajevska industrija hrane Fine Food d.o.o. nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže
OTVORI GALERIJU

Fine Food priču 2018. godine započeo je holding Badeco Adria d.d.

Sarajevska industrija hrane Fine Food d.o.o. nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže, sa novim objektom u okviru naselja "Miljacka", na adresi Džemala Bijedića 160K. U okviru nove caffe pekare, potrošači će imati priliku uživati u preko stotinu najfinijih proizvoda, uključujući hljebove, peciva, kolače, slastice, tople i hladne napitke te pizze. Radno vrijeme objekta je od 6:30 do 20:30 sati, a nedjeljom od 07:00 do 16:00 sati. 

"Novi objekat prati već prepoznatljivu liniju Fine Food – ovog vizuelnog identiteta, koji parira aktuelnim svjetskim standardima kada je riječ o modernom dizajnu. Pored kvalitetnih i ukusnih proizvoda, cilj je da se potrošačima pruži jedinstveno iskustvo te užitak u svakoj kupovini", ističu iz Fine Food – a. 

Fine Food priču 2018. godine započeo je holding Badeco Adria d.d., sa ciljem da lokalnu gastronomiju podigne na novi nivo te izgradi respektabilan brand, prepoznatljiv i van bosanskohercegovačkih granica. 

Svojim proizvodima kompanija je ubrzo osvojila srca potrošača, pa je danas pored vlastitih maloprodajnih i franšiznih objekata, ukusne proizvode moguće pronaći i na policama trgovačkih lanaca, širom ali i izvan Bosne i Hercegovine. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti