Nedim Hadžić reprezentativac BiH u fudbalu potpisao sponzorski ugovor

27.04.2016. 15:05 / Izvor: Akta.ba

Potpisivanjem ugovora o sponzorstvu na godinu dana mladi igrač će dobiti veliku podršku kompanije Sport Life u saradnji sa svjetskim brendom Nike.

U Sarajevo City Center jučer je održana konferencija za medije prilikom koje je kompanija Sport Life potpisala vrijedan  jednogodišnji sponzorski ugovor sa mladim kadetom Nedimom Hadžićem, reprezentativcem Bosne i Hercegovine u fudbalu, koji će od 5. do 21. maja učestvovati na ovogodišnjem Evropskom kadetskom prvenstvu u Azerbejdžanu.

Potpisivanjem ugovora o sponzorstvu na godinu dana mladi igrač će dobiti veliku podršku kompanije Sport Life u saradnji sa svjetskim brendom Nike.

Iz kompanije Sport Life naglašavaju da je ova godina izuzetno plodonosna u oblasti kadetskog fudbala sto je potvrdio i prvi istorijski plasman mlade reprezentacije na Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu, te da je fudbalska reprezentacija jedan od najboljih promotera istinskih vrijednosti naše zemlje. Predstavnici ove Kompanije ističu da su posebno ponosni što imaju mogućnost da u saradnji sa kompanijom Nike, talentovanog  mladog  igrača podrže vrijednim sponzorskim ugovorom, ali su istakli i da je izuzetna čast što će ova kompanija biti  dio sportskih uspjeha koje će reprezentacija kao i mladi reprezentativac sigurno napraviti u budućnosti.

"Veliko mi je zadovoljstvo što kompanija Sport Life u saradnji sa brendom Nike  može da participira razvoju sportske karijere našeg mladog fudbalera i nadam se da je ovo samo početak naše saradnje. Želim da poželim našem mladom špicu puno uspjeha u daljoj karijeri", izjavio je Haris Tabaković, ispred kompanije Sport Life.

Nedim Hadžić je postigao pobjedonosni pogodak protiv Italije i jedini gol protiv Rusije koji su našu selekciju odveli na smotru najboljih u 17 ekipa u Evropi. Hadžić je karijeru počeo u Novom Gradu, odakle je prešao u Olimpic, a u januaru prošle godine postao je član Akademije FK Sarajevo.

"Ja sam član fudbalske akademije Sarajevo i želio bih naglasiti da akademija ima najbolje predispozicije da postanemo neko i nešto. Želio bih se zahvaliti kompaniji Sport Life i kompaniji Nike na sponzorskom ugovoru. Nadam se daljoj saradnji i biće mi čast što ću predstavljati Nike na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu", izjavio je mladi Nedim Hadžić za medije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti