Upriličen početak rada internet privredne platforme Bizcity

07.04.2018. 08:40 / Izvor: Akta.ba
Upriličen početak rada internet privredne platforme Bizcity

Bizcity platforma nudi novi koncept za privrednike na način da će ih povezati i omogućiti komunikaciiju.

U Biznis centru Općine Ilijaš u četvrtak je upriličeno svečano otvorenje internet privredne platforme Bizcity za pravne subjekte.

Halil Sulejmanović, direktor i osnivač poslovnog inkubatora SASE i vlasnik Bizcity-a kazao je kako ova platforma nudi novi koncept za privrednike na način da će ih povezati i omogućiti komunikaciiju koju još uvijek nemaju mogućnost pronaći na online platformama sa sličnim sadržajima.

"Platforma je koncipirana na način da će posjetioci imati mogućnost za zapošljavanje, tendersko poslovanje, marketing, interakciju, biznis vijesti i konsultantski servis. Poslodavci će biti vlasnici profila na Bizcity-u i to će im pružiti mogućnost međusobne komunikacije i saradnje što će unaprijediti njihovo poslovanje. Mi u Bizcity-u smatramo da nema lošeg projekta. Bitno je koliko truda uložimo u projekat i koliko ozbiljno radimo na njemu. Kažu da projekat trebamo smatrati kao svoje dijete, ne kojem radimo odgajamo ga i ono raste zajedno sa nama. Svaka ideja i projekat može da bude uspješan. Od projekta pionira u oblasti virtualnih privrednih gradova cilj nam je postati respektabilna, stabilna i nezaobilazna destinacija modernog poslovanja", rekao je Sulejmanović.

Načelnik Općine Ilijaš Akif Fazli čestitao je mladom timu na kvalitetnoj ideji koja će doprinijeti ekonomskom razvoju Općine Ilijaš.

"Zadovoljstvo mi je da podržimo Halila i njegovu mladu ekipu. Pribojavao sam se kada otvorimo prostor Biznis centra koliko će njegovi kapaciteti biti iskorišeni. Razloga za brigu nije trebalo biti, jer se od otvorenja centra u njemu realizovalo nekoliko programa u vezi sa biznisom, poslovnim idejama i stvaranjem povoljnog poslovnog ambijenta. Sretan sam da je puno aktivnosti i inicijativa prije svega mladih ljudi, koji donose nove ideje. Odgovornost Općine za kreiranje povoljnog poslovnog ambijenata u potpunosti preuzimamo i bićemo podrška dobrim idejama. Također, budžet Općine Ilijaš oblikujemo i prilagođavamo kako bi pomogli realizaciji dobrih poslovnih ideja i programa", rekao je Fazlić.

Bizcity je sačinjen od 12 platformi, odnosno 12 grana privrede, to jeste više grana privrede su grupisane po sličnosti u dvije do tri djelatnosti. Bizcity ima misiju da bude prva B2B platforma koja će raditi isključivo sa firmama koje tehnološki napreduju i razumiju ekonomske trendove. Težnja je u izgradnji internet identiteta kompanije korisnika i izgradnji online prisustva kroz grupisanje poslovnih korisnika u jedinstvene baze podataka.

Bizcity na ovaj način otvara mogućnost korisnicima za zapošljavanje radnika na novootvorena radna mjesta, tendersko poslovanje, grupisanje mikro, malih i srednjih preuzeća, aktivnu reklamnu kampanju te internet lice firme kroz profile koje navedena platforma nudi.

Potencijalni klijenti tim Bizcity-a mogu kontaktirati preko domena www.bizcity.ba, na kojoj će pronaći kontakt e-mail i broj telefona.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti