Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Uz pomoć interaktivnog videa izvršite prijavu i registraciju na portal Akta.ba

04.09.2018. 13:01 / Izvor: Akta.ba

Akta.ba poslovni portal je za sve svoje sadašnje i buduće korisnike pripremila video kako pravilno izvršiti prijavu i registraciju na portal.

Prijava je vrlo jednostavna i omogućit će vam pristup sadržajima koji bez registracije nisu dostupni i vidljivi.

Prateći video svi postojeći korsinici ukucat će svoje podatke u mjesto "Prijava" koje se nalazi u gornjem desnom uglu, unutar crne navigacione trake, dok će budući korisnici pratiti uputstvo "Testiraj besplatno".

Novi korisnici će opcijom "Testiraj besplatno“ imati mogućnost odabrati paket usluga koje žele koristi. U ponudi možete izbrati jedan od paketa usluga kao što su Tenderi, Registar, Registar plus, Promo, Primarni paket ili Premium paket zavisno od vaših potreba.

Nakon izvršene registracije naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bi uspješno završili vašu registrciju i odobrili pristup sadržajima.

U videu je prikazana i opcija "Zaboravljena šifra" koja će vam ukoliko istu zaboravite omogućiti kreiranje nove šifre prateći odgovarajuće korake.

Poslovni portal Akta.ba svakodnevno radi na unaprjeđivanju  i modernizaciji svojih sadržaja kako bi korisnicima omogućila da što lakše i brže dođu do informacija koje će im olakšati poslovanje.

Ukoliko su vam potrebna dodatna pojašnjena ista možete pronaći u našoj rubrici "Česta pitanja".

 

S Akta.ba Poslujete bolje.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti