Zenički Šumi nudi franšizu za "Fast Food King"

04.05.2020. 10:01 / Izvor: Akta.ba
Zenički Šumi nudi franšizu za 'Fast Food King'

Recept po kojem se spravljaju svi njihovi proizvodi datira još od prvih ćevabdžija u BiH i do dan danas je nepromijenjen

U Zenici, ali i šire poznat je brend King, koji je u vlasništvu kompanije Šumi d.o.o koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji mesnih prerađevina, kazao je za poslovni portal Akta.ba Adnan Luković.

Recept po kojem se spravljaju svi naši proizvodi datira još od prvih ćevabdžija u BiH i do dan danas je nepromijenjen“, kaže Luković, napominjući kako su njihovi proizvodi još ukusniji jer koriste 100 posto domaće meso koje je uzgojeno u BiH.

U vlasništvu kompanije Šumi u centru Zenice nalaze se i dva moderna objekta sa nazivom “KING”.  Osim u svojim objektima, ova kompanija  i drugim restoranima nudi svoje proizvode, kao i franšize za “Fast Food King” kao provjeren i uspješan model poslovanja.

„U BiH smo dali dvije franšize koje posluju jednako uspješno kao i mi“, kaže Luković.

Dodaje kako je planu prodaja svježih proizvoda u marketima, mesnicama kao i širenje malo prodajnih objekata "Fast Food Kinga".

Kao i na mnoge druge kompanije i na poslovanje kompanije Šumi je uticao koronavirus.

„Svi naši kupci su pretrpljeli određenu štetu, tako da smo 45 dana bili bez narudžbe od strane naših kupaca“, kaže Luković, nadajući se boljim danima za bh. privrednike.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti