Utrka završena: 30.000-iti korisnik pridružio se Pantheon zajednici

05.03.2013. 15:04 / Izvor: eKapija.ba
Utrka završena: 30.000-iti korisnik pridružio se Pantheon zajednici

Datalab, jedna od najvećih i najuspješnijih regionalnih IT kompanija za razvoj poslovne informatike u regiji, 27.2.2013. godine dobila je 30.000-itog PANTHEON korisnika.

Datalab, jedna od najvećih i najuspješnijih regionalnih IT kompanija za razvoj poslovne informatike u regiji,  27.2.2013. godine dobila je 30.000-itog PANTHEON korisnika.

Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima i prije svega svim korisnicima, koji ste nam poklonili Vaše povjerenje i nam dajete motivaciju da svaki dan razvijamo još bolji PANTHEON za Vas, poručuju iz Datalaba. 

(Andrej Mertelj)

"Jako me raduje, da je ideja iz '97, da moramo srednjim i malim preduzećima dati alate za konkurisanje velikima, danas našla 30,000 pratioca", izjavio je Andrej Mertelj, izvršni direktor Datalab Tehnologije d.d.

30.000 Pantheon korisnik u regiji dobitnik je jedne besplatne PANTHON licence i ugovora o nadogradnji za istu.

"Zahvaljujem se na nagradi i verujem da uz podršku programa Pantheon i našim radom uspećemo da razvijemo firmu Pansport-Banja Luka na način i na veličinu kao što smo tu uradili i u Srbiji. U Srbiji imamo Pantheon već unazad više godina i kao zadovoljni korisnici odlučili smo se da isti program koristimo kod novootvorene firme u Bosni i Hercegovini. Svako dobro želim i Vama i nama kao i uspešne godine u poslu još veoma dugo", istakao Geza Kurai, direktor Pansport d.o.o.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti