Datalab BH najavljuje

PANTHEON konferencija u aprilu – događaj za poslovne lidere

21.03.2024. 10:32 / Izvor: Akta.ba
panteon

Datalab BH najavljuje PANTHEON konferenciju 18. aprila 2024. u Hotelu Hills u Sarajevu.

Datalab BH najavljuje PANTHEON konferenciju 18. aprila 2024. u Hotelu Hills u Sarajevu. Ovaj poslovno-edukativni događaj, koji tradicionalno privlači poslovne lidere iz cijele regije, okupiće kako dugogodišnje korisnike PANTHEON-a, tako i one koji tek planiraju postati dio ove uspješne korisničke zajednice.

Fokus na digitalnoj transformaciji i PANTHEON ePoslovanju

Ovogodišnja konferencija posebno će istaknuti PANTHEON usluge za ePoslovanje: PANTHEON eProces, DMS, eKnjiženje i Sigurnosna kopija. Ove inovativne usluge, ostvarene u suradnji s partnerom, kompanijom BH Telecom, generalnim sponzorom konferencije, omogućavaju optimizaciju računovodstvenih procesa. Sudionici će dobiti dublji uvid u implementaciju digitalnih tehnologija u svakodnevno poslovanje, što će im omogućiti da unaprijede efikasnost, smanje troškove i povećaju produktivnost.

Stručnjaci iz Datalab-a i partneri će predstaviti konkretne primjere i studije slučaja na mnogobrojnim predavanjima, fokusirajući se na digitalizaciju računovodstva, inteligentnu integriranu proizvodnju, poslovno izvještavanje, sigurnost podataka i još mnogo toga.

PANTHEON AION

Najveća novost koju ove godine donosi PANTHEON konferencija je predstavljanje nadogradnje PANTHEON-a umjetnom inteligencijom, novim pomoćnikom AION. Riječ je o alatu koji se integrira u sve module programa PANTHEON te svojim znanjem pomaže razvijati tehnološke inovacije, prilagođene ciljevima i iskustvu korisnika, kako bi korisnici stekli konkurentsku prednost. Ova integracija otvara vrata novim mogućnostima, postavljajući Datalab kao partnera u implementaciji AI rješenja u poslovnom svijetu.

Okrugli sto: Budućnost poslovanja i uloga AI u konkurentskoj areni

Osim predavanja i prezentacija, posjetitelje očekuje uzbudljiv okrugli sto s panelistima iz različitih sektora, na temu "Budućnost poslovanja: Uloga AI u konkurentskoj areni". Ovaj interaktivni dio programa moderirat će Ika Ferrer Gotić, viša urednica međunarodnih vijesti N1 i odgovorna urednica Forbes BiH, a sudionici će imati priliku sudjelovati u dinamičnoj raspravi o tome kako umjetna inteligencija oblikuje budućnost poslovanja. Panelisti će pružiti svoje perspektive i primjere najbolje prakse, dok će publika imati priliku postaviti pitanja i razmijeniti mišljenja. Očekuje se inspirativna rasprava koja će obogatiti razumijevanje uloge AI tehnologije u današnjem poslovnom svijetu i pružiti uvid u buduće trendove.

PANTHEON – Partner u vašoj digitalnoj transformaciji

PANTHEON konferencija predstavlja jedinstvenu priliku za poslovnu zajednicu širom regije da se upozna s najnovijim trendovima, tehnologijama i najboljim praksama u poslovnom svijetu. Od e-poslovanja do umjetne inteligencije, sudionici će dobiti konkretne primjere i savjete koje mogu odmah primijeniti u praksi, uz inspirativne priče i primjere uspješne primjene tehnologije iz prve ruke.

Za više informacija o agendi događanja i prijavi, posjetite službenu web stranicu konferencije.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave