Beskontaktni dispenzeri za dezinfekciju - EH-Solutions d.o.o.

15.03.2021 11:10:47
Beskontaktni dispenzeri za dezinfekciju - EH-Solutions d.o.o.

Firma EH-Solutions d.o.o. specijalizovala se za prodaju beskontaktnih dispenzera za dezinfekciju.

HIGIJENA JE POLA ZDRAVLJA!

Prema Svjetskog zdravstvenoj organizaciji, pranje ruku smatra se jednom od najefikasnijih metoda za sprječavanje daljeg širenja virusa.

Zdravstveni stručnjaci savjetuju redovno i temeljno pranje ruku običnim sapunom i vodom ističući kako je to najbolji način za borbu protiv svih virusa i zaraza.

U slučaju da vam voda i sapun nisu dostupni, gel na bazi alkohola može da pomogne.

Firma EH-Solutions d.o.o. specijalizovala se za prodaju beskontaktnih dispenzera za dezinfekciju.

Beskontaktni dispenzeri za dezinfekciju posebno su razvijeni za dezinfekciju ruku. Automatska pumpa bez kontakta daje u ruke optimalnu količinu tečnosti.

Volumen punjenja dispenzera je 700 ml. Zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi, dispenzeri za dezinfekciju su laki za održavanje i ekonomični.

Također se mogu napuniti u nekoliko jednostavnih koraka. Sa prozorom za gledanje na prednjoj strani, uvijek imate vidljiv volumen punjenja.

Dispenzeri rade na baterije (4x LR6 / AA) i ne zahtjevaju utičnicu.

U ponudi imamo zidne dispenzere, fleksibilne stolne dispenzere sa malim stalkom  i fleksibilne stojeće dispenzere sa velikim stalkom.

Preduzeće EH-Solutions d.o.o. bavi se razvojem, proizvodnjom i prodajom komponenata i maziva za podmazivanje industrijskih postrojenja u prehrambenoj  industriji, kao i komponenata za pneumatiku. Cilj je osigurati Vama lakše rukovanje i održavanje mašina, uštedu novaca i Vašeg vremena. Firma je osnovana 2016. godine kao podružnica firme Ernst Hausammann & Co.AG s glavnim sjedištem u Cirihu, koja već 75 godina uspješno posluje i gradi blisku suradnju sa svojim Klijentima.

EH Solutions d.o.o. je jedan od glavnih distributera na našim prostorima za najpoznatije svjetske brendove u svijetu pneumatike, podmazivanja i špricanja.

info@eh-solutions.ba

+387 65 010 386

+387 52 226 416

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo