CADCAM Grupa razvila je MECODES

22.03.2021 07:49:25
CADCAM Grupa razvila je MECODES

MECODES: Otkrijte nove dimenzije kolaboracije u razvoju elektro-mehaničkih proizvoda

MECODES je jedinstveni paket MCAD i ECAD kolaboracijskih rješenja koji prihvaćaju najnovije tehnologije, podatkovnu razmjenu formata i protokola za poboljšanje dizajna proizvoda, smanjenje troškova i omogućavanje mnogo interdisciplinarnih inovacija.

CADCAM Grupa razvila je novu generaciju MECODES softvera za integraciju na tržištu vodećih rješenja za mehanički dizajn CATIA V5, sa najvažnijim sustavima za elektronički PCB dizajn. MECODES je dizajniran posebno za kolaboraciju CATIA V5 sa Mentor Graphics Xpedition i PADS-om, Altium Designer i Cadence Allegro.

MECODES paket sadrži:

  • MECODES EDMD za CATIA V5 i Mentor Graphics Xpedition i PADS kolaboracija stvorena prema novim preporukama EDMD (ProSTEP iViP Association)
  • MECODES za CATIA V5 i Altium integraciju zasnovanu na IDF V3 industrijskim standardima i ojačanu prilagođenim XML shemama
  • MECODES CADENCE Multi-Layer uvoz u CATIA V5 temeljen na novom IDF3 ++ standardu

Kontaktirajte stručnjake CADCAM Grupe i pošaljite upit za posjet, demonstraciju i savjetovanje:

Koristite MECODES za:

  • Poboljšanu kvalitetu dizajna, brži razvoj procesa i reduciranje ponovnog rada kroz kolaboraciju
  • Optimiziranje i skraćenje razvojnih ciklusa kroz integraciju
  • Povećanje inovacija proizvoda i procesa kroz komunikaciju
  • Napredne proizvodne analize multidisciplinarnih rezultata u 3D prikazu
  • Smanjenje vremena lansiranja na tržište rješavanjem prepreka kroz komunikaciju u cijelom procesu razvoja proizvoda
  • Ubrzani povrat investicija brzim uvođenjem novih proizvoda na tržište

Know-how:

Razvoj svih vrsta skript aplikacija koje se koriste u CATIA V5 i raznim ECAD alatima za automatizaciju često ponavljanih poslova ili poboljšavanje funkcionalnosti CAD alata. Obuhvaćeno je povezivanje na vanjske PDM sustave, automatizacija export/import-a, automatizacija generiranja izvješća, poboljšanje izvješća s dinamičkim podacima, upravljanje korisnicima i mnogi drugi poslovi ili unapređenja.

Osnovna specijalnost je razvoj dinamičkih skripti korištenjem VBA/VBScript tehnologije koje se mogu prilagoditi specifičnim potrebama korisnika s naše strane ili od strane samog korisnika.

Povlačenje podataka iz CAD modela pomoću skripti možemo uraditi i druge poslove: automatizirati dodavanje korisničkog ulaza u model ili vanjsku bazu podataka ili vanjski PDM sustav, dodavati podatke o procesu, provoditi izračune, slati elektronsku poštu itd.

Kada nam je potrebna nova funkcija ili komanda ,meniji se mogu proširiti s novom komandom iz skripte što je iznimno važno za aplikacije gdje se zahtjeva jednostavno održavanje i mogućnost proširenja.

Za više informacija posjetite MECODES web stranicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak