CIAK SOLAR – baterije za solarne sisteme

28.05.2021 08:05:55
CIAK SOLAR – baterije za solarne sisteme

Kao ekološki orijentirana firma, C.I.A.K. je prepoznao potrebu za stabilnim izvorom energije koji se koristi u sistemima obnovljivih izvora energije

Kao ekološki orijentirana firma, C.I.A.K. je prepoznao potrebu za stabilnim izvorom energije koji se koristi u sistemima obnovljivih izvora energije. Korištenje solarnog sistema zahtijeva pouzdano skladištenje energije u baterijama, što je dobro poznato korisnicima koji su imali prekid napajanja zbog kvara baterije. Baterije za solarnu primjenu imaju specifičnu tehnologiju koja osigurava veliki broj ciklusa pod različitim dubinama pražnjenja.

CIAK SOLAR akumulator koristi vlasničku formulu paste koja osigurava sigurnu i pouzdanu pohranu energije tokom korištenja. Paleta modela obuhvaća samostojeće sisteme, kao i sisteme vezane uz mrežu.

CIAK SOLAR savršen je izbor za profesionalce koji traže bateriju visoke tehnologije u razumnom cjenovnom rangu, sa širokim izborom kapaciteta i tehnologija. S nadolazećim širenjem najnovijeg AGM asortimana, CIAK SOLAR pokrivat će sve vaše potrebe kapacitetima od 40Ah do 300Ah.

Potražite vaš akumulator u C.I.A.K. Auto web shopu.

 

PODIJELI:
TAGOVI: CIAK SOLAR C.I.A.K. Auto

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika