al
Emms Tešanj: Iskustva i vještine iz Njemačke na prostorima BiH

Predstavljamo

Emms Tešanj: Iskustva i vještine iz Njemačke na prostorima BiH

19.03.2015 08:54:48 / Izvor: eKapija.ba

Emms d.o.o. osnovan je 2010. godine. Početak rada usredotočen je na sticanje iskustva izvan granica BiH, tačnije u Njemačkoj, u saradnji sa prestižnom firmom ASN Concepts. Nakon izvjesnog perioda stečene vještine su se počele upotrebljavati na prostorima BiH, gdje i danas djeluje.

Malim, početnim koracima, s velikim iskustvom u radu Emms d.o.o. širi svoju zastupljenost na ovim prostorima. Odlika ove firme je profesionalni koncept koji se primjenjuje u radu, što podrazumijeva prilagođavanje potrebama i zahtjevima klijenata.

"Zadovoljstvo je na prvom mjestu, a to pokazuje i sve veći broj naših klijenata koji su prepoznali kvalitet, profesionalnost, sigurnost u obavljanju naših usluga. Neki od njih su: Sberbank BH (sve poslovnice u FBiH), Ziraat Bank, Uniqa osiguranje, BH Pošte, BH Telecom,  Općina Tešanj,  MIZ Tešanj, Prevent FAD d.d. Jelah i dr", ističu iz kompanije Emms.

Tehnički i organizaciono firma Emms je spremna odgovoriti na sve vrste usluga koje pruža, a u te usluge ubraja:

Svakodnevno redovno održavanje poslovnih prostora, kancelarija, čajnih kuhinja, industrijskih pogona, generalno uređenje, održavanje javnih površina, poliranja parketa i kamena, dubinsko pranje sanitarnih čvorova (gdje garantujemo 100% antibakteriološku ispravnost), kompletan program dubinskog čišćenja svih tapaciranih površina, pranje staklenih fasada, krečenje poslovnica, servis usluge i mnoge druge usluge kao i usluge sitnih popravki (sve vrste vodo i elektro popravki, popravke namještaja i sl.), te dostavu potrebnog sanitarnog materijala (ubrusi za ruke, toalet papir, tečni sapun i dr.).

"Sredstva koja koristimo nisu štetna po okolinu i zdravlje ljudi i posjeduju vodopravne dozvole, Posjedujemo kompletan asortiman profesionalninh mašina, pribora i vozila, a naše uposlenice su odjevene u crne uniforme, sa vidno istaknutim imenom, prezimenom i logom firme", ističu iz Emms-a.

Pored svega navedenog, Emms d.o.o. nudi 2x godišnje besplatno, kompletno čišćenje svih prostorija koje su im povjerene. Ono što je možda i najbitnije je da je firma Emms u mogućnosti da vam ponudi najpovoljnije cijene usluge te niz mnogih drugih pogodnosti koje bi uključivala njihova eventualna ponuda.

Uspjeh svake uslužne firme, temeljen na održivom razvoju zasniva se na stalnom poboljšanju kvaliteta usluga, postizanjem zadovoljstva korisnika te prepoznavanjem njihovih sadašnjih i budućih potreba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo