al

Predstavljamo

Euro Vez: Reklamni artikli za sve prilike

19.06.2015 12:57:59 / Izvor: eKapija.ba

Vezionica Euro Vez nastala je 2002. godine kupovinom prve digitalne mašine za vez. Iste godine zapošljava nekoliko radnika i formira sopstveni studio za izradu programa za mašine digitalnog veza. Veliki uspjeh ostvarili su zahvaljujući kvalitetu i stalnoj prisutnosti na tržištu kao i velikoj brzini reallizacije  poslova.

Po osnivanju preduzeća Euro Vez d.o.o. cilj je bio da klijentima  obezbjede reklamne proizvode kojima bi promovisali vlastiti biznis, kompanije i brendove  po cjenama koje su dostupne prosječnoj većini firmi.

Euro Vez d.o.o. posjeduje vlastite pogone za šivenje tekstilnih proizvoda, pogon za vezenje, te pogon za sito tisak i graviranje. Ako želite da razveselite vaše poslovne partnere, suradnike ili djelatnike nesvakidašnjim prigodnim poklonima u mogučnosti su  Vam ponuditi nekoliko stotina reklamnih artikala za sve prilike, bilo kao dar kupcu u nagradnim igrama ili kao prigodan poklon prilikom raznih skupova, kongresa, sajmova te promotivnih akcija.

U ponudi Euro Vez-a  uvjek ćete naći novitete i mogućnost da budete orginalni u poklanjanju. Na sve artikle je moguće aplicirati logotip ili slogan firme i to na više načina ovisno o vrsti artikla. U mogučnosti su otisnuti logotip sitotiskom, tampon tiskom, laserskim graviranjem, termo transverom (sublimacijom) ili tehnikom mašinskog vezenja nangotove ili iskrojene tekstilne proizvode. Kontrola kvaliteta koju sprovode  omogućava da klijent očekuje samo proizvode koji zadovoljavaju standarde. Cilj Euro Vez-a  je da isporuče reklamne  proizvode koji će ispuniti sve želje klijenata.

Cjene proizvoda Euro Vez formira na osnovu  zahtjeva klijenata, a u mogućnosti su i uraditi uzorak po vlastitom izboru sa logotipom ili sloganom bez novčane naknade. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo