al
Festa bezvremenska ljepota jednostavnog i čistog dizajna

Građevina

Festa bezvremenska ljepota jednostavnog i čistog dizajna

14.10.2019 09:11:58 / Izvor: Akta.ba

Pri uređenju vašeg doma, i najmanji detalj pridonosi kućnoj atmosferi. Festa proizvodi su spoj vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna koji zadovoljava i one najzahtjevnije. Oni vjeruju u bezvremensku ljepotu jednostavnog i čistog dizajna.

FESTA d.o.o. je u 100% familijarnom vlasništvu čiji su uposlenci prošli profesionalnu edukaciju kako bi Vama pružili vrhunsku uslugu. Izložbeni salon zajedno sa skladištem se nalazi na zemljištu površine 17.000 m2 uz regionalni put Doboj – Jelah – Teslić s kojeg se vrši distribucija po cijeloj BiH. Na dan otvorenja firma Festa d.o.o. je dobila zlatnu Plaketu za najljepši i najveći izložbeni salon u jugo-istočnoj Evropi.Na skladištu, koje je najveće u jugoistočnoj Evropi uvijek imaju preko 800 vrata kako bi Vama smanjili period čekanja.

FESTA d.o.o. proizvodi prozore, vrata, staklene stijene, klizne i sigurnosne sisteme, zaštitu od sunca te garažna i industrijska vrata, koristeći kvalitetne profile i promišljene sisteme, koje prilagođavaju Vama.

Njihovi inžinjeri spremni su Vam ponuditi kreativna rješenja i stručne savjete, a posebno obučeni monteri preciznu, čistu i brzu izvedbu.

Brinu o svakom proizvodu od prvog predračuna do nadzora pri montaži, a obzirom da imaju povjerenje na sve nastalo u njihovoj proizvodnji, daju garanciju na sve proizvode.

Takođe surađuju sa arhitektima pružajući tehničku podršku tokom faze njihovog projektovanja.

Kako su vrata, prozori, staklene stijene... od iznimne važnosti onda moraju biti vrhunske kvalitete i dizajna najvišeg standarda, stoga odaberite najbolje konstrukcije, odlične izolacije i brtvljenja koje vam nudi Festa d.o.o.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina