al
Husqvarna ručni sjekač nadmašuje sva vaša očekivanja

Industrija i energetika

Husqvarna ručni sjekač nadmašuje sva vaša očekivanja

15.02.2020 09:37:09 / Izvor: Akta.ba

Zamislite jedan od najboljih ručnih sjekača – Zatim zamislite da uvijek postaje bolji

Bez obzira na to koliko su dobri Husqvarna ručni sjekači i dijamantski alat, nikada ne prestaju da ih poboljšavaju. Ono što Husqvarnu motiviše da to rade jeste upravo vi. Dizajnirajući uređaje prema korisniku, dobijaju savršeno uravnotežene, jednostavne za upotrebu i lagane mašine. Kada tome dodaju najbolju pouzdanost i snagu u klasi, možete ostati usredsređeni na posao - postižuči odlične rezultate svaki put.

Široki asortiman ručnih sjekača uključuje benzinske, hidraulične, pneumatske i električne sjekače. Uvjek možete pronaći savršenu mašinu za bilo koji izazov, tako da možete raditi sa velikom preciznošću i sa manje napora.

Husqvarna svakodnevno radi na tome da budu još bolji. Od Huqvarna mašina uvjek možete očekivati više.

Zašto uvjek možete očekivati više od Husqvarna ručnog sjekača

Zašto odabrati novi Husvarna K 770 ručni sjekač? Jer je dizajniran tako da nadmaši vaša očekivanja. Građen je uz decenije globalnog iskustva i stotine hiljada korisnika Husqvarna ručnih sjekača sa svih strana svjeta. Ovaj ručni sjekač pruža sve dokazane kvalitete i funkcije koje ste cjenili i kod nekih starijih modela.

Gradeći istoriju pouzdanih ručnih sjekača, Husqvarna dodaje nove, pažljivo odabrane funkcije i poboljšanja kako bi rad sa vašim sjekačem K 770 postao još bolje iskustvo. Napredak i naslijeđe - to je način na koji rade, od kada je sve počelo još davne 1958. To je tradicija Husqvarne i zato će nastaviti da vam donose savršene ručne sjekače još mnogo godina.

THOR d.o.o. Doboj je ovlašteni zastupnik Husqvarne za tržište BiH

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika