al
Interact dobio još jedno generalno zastupstvo poznate kompanije Elso Kimya

Predstavljamo

Interact dobio još jedno generalno zastupstvo poznate kompanije Elso Kimya

30.09.2013 14:41:17 / Izvor: eKapija.ba

Dana, 05.09.2013. u Istanbulu, sklopljen je i potpisan poslovni ugovor između kompanije „Elso Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.“ Turska i „Interact“ BiH. Ugovor je potpisan u smislu davanja generalnog zastupstva, odnosno distribucije Interact-u , kako na lokalnom, tako i na regionalnom tržištu (Hrvatska, Srbija, Slovenija,Crna Gora, Albanija).

Naime, radi se o jednom od vodećih evropskih proizvođača aroma mirisa i okusa koji u svom proizvodnom programu trenutno raspolaže sa preko 900 različitih mirisa i 600 okusa sa konstantnom tendencijom rasta.

Sve dodatne informacije možete dobiti na oficijelnoj stranici kompanije Elso Kimya www.elsokimya.com, a za sva dodatna pitanja i informacije stručni Interact tim Vam stoji na raspolaganju.

Podsjećamo, Interact d.o.o. je firma koja je osnovana  u januaru 2010. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Osnovna djelatnost je proizvodnja, uvoz, izvoz, skladištenje, distribucija aditiva za prehrambenu industriju, specijalnih produkata, hemikalija čiju primjenu možete naći u mnogim industrijskim granama. Od osnivanja pa do danas, Interact se neprestano širi, raste i osvaja povjerenja svojih kupaca.

Interact d.o.o. Visoko aktivno djeluje kako na bosanskohercegovačkom, tako i na tržištu cijelog regiona i šire.

Pored navedenog novog zastupništva firma Interact d.o.o. ima ekskluzivitet i zastupništvo nekoliko svjetskih poznatih kompanija s kojima ima  saradnju, i to ne samo za područje BiH nego i za područje regije ex-Jugoslavije, a to su: najveći svjetski proizvođač bentonita i drugih minerala „Amcol“, proizvođač polu-završnih proizvoda i sikativa „Ege Kimya“, "Elso Kimya" - jedan od vodećih evropskih proizvođača mirisa i okusa, “Rock Chemie” najveći proizvođači hemikalija Bliskog Istoka, "TKI-Slovenia" koji se bave razvojom, proizvodnjom i preradom industrijskih hemikalija i aditiva za prehrambenu industriju , najveći evropski proizvođač peroksida - “Belinka” -Slovenia, “Eltico” - Slovenija, najveći regionalni proizvođači apsorbenta, “Kristal so” - Srbija  jedan od najvećih prerađivača soli. Također zastupamo proizvođača plastične ambalaže AHA Plastika.

Recept uspjeha firme Interact leži u širokoj mreži kupaca kako na BiH tržištu tako i u region a izvore potrebnih produkata imaju u renomiranim i dobro poznatim svjetskim proizvođačima.

Za dopremu Interact d.o.o. koristi brodski transport, željeznički, avio transport i drumski transport, a sve u cilju što brže i kvalitetnije dopreme roba. Poznavanje tržišta, konstantno istraživanje, profesionalizam, odgovornost i upornost su samo neki od elementa koji čine firmu Interact jedinstvenim i prepoznatljivim.

Svaki novi dan za Ineract je novi izazov, nova šansa i  mogućnost da svoju strategiju, ideju i viziju pretvore u stvarnost.

PODIJELI:

TAGOVI: interact elso kimya

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo