al

Predstavljamo

Novi brand Urban Design by Babel

31.03.2017 10:14:17 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Babel d.o.o. Sarajevo je specijalizirana za usluge planiranja, izvođenja, opremanja i održavanja javnih površina različitih namjena. Primarni fokus njihovog poslovanja je uređenje i opremanje dječijih igrališta i sportsko-rekreativnih površina opremom vodećih evropskih proizvođača koje ovlašteno zastupamo u Bosni i Hercegovini.

Partneri kompanije Babel su:

  • Benito Urban Španija
  • Cemer Turska
  • Granuflex Mađarska
  • 3D Program Češka Republika
  • Coma-sport Poljska

NOVI BRAND – URBAN DESIGN by BABEL

URBAN DESIGN (www.urbandesign.ba) je brand razvijen unutar kompanije Babel d.o.o. Sarajevo s ciljem pružanja cjelovitih i funkcionalnih rješenja u području opreme za profesionalno i kompletno uređenje dječijih igrališta i sportsko-rekreativnih objekata. Osim opreme za uređenje, URBAN DESIGN nudi i savjetovanje, planiranje i izradu idejnih rješenja za potrebe projekta.

Misija kompanije Babel je zastupanje vodećih evropskih proizvođača u segmentu uređenja vanjskih javnih prostora i distribucija njihovih proizvoda na području Bosne i Hercegovine, te proizvodnja urbane opreme prilagođene specifičnim potrebama tržišta.

Dodatnu vrijednost navedenim programima dajemo kroz stručne usluge izrade idejnih rješenja, planiranja, savjetovanja, projektovanja, izvođenja i održavanja.

Proizvodi s kojima se svakodnevno susrećemo ili služimo – dječija igrališta, podloge od umjetne trave ili gume, parkovske klupe i kante, stalci za bicikla, rasvjetna tijela i slično, čine osnovu prodajne, proizvodne i uslužne ponude kompanije Babel.

Vizija koja ih pri poslovanju svakodnevno i iznova nadahnjuje je visokomotivirajuća, a pri ispunjavanju obaveze kontinuiranog razvoja rukovode se, uz opća poslovna, specifičnim načelima:

  • individualizirani pristup klijentima i projektima
  • izrada potpunih rješenja
  • izvrsnost usluga.

Ustrajanje na potpunom ispunjenju zadanih ciljeva nameće im obavezu poštivanja zacrtanih kriterija, a istovremeno daje poseban kredibilitet i poticaj za daljnje usavršavanje i napredovanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo