al
Novo u BPI: SAFRAN mašine za pranje podova i čišćenje pokretnih stepenica

Predstavljamo

Novo u BPI: SAFRAN mašine za pranje podova i čišćenje pokretnih stepenica

13.01.2020 13:07:02 / Izvor: Akta.ba

BPI - Bosnia Partnership Investment svoj prodajni program obogatio je SAFRAN mašinama za pranje podova i čišćenje pokretnih stepenica, čiji je i generalni zastupnik.

Mašina za čišćenje podova je namijenjena za čišćenje površina kao što su kamen, beton, granitni mramor, epoksidni podovi malih i srednjih preduzeća, škola, zdravstvenih ustanova, trgovačkih centara, servisnih centara, prodavnica i salona.

Zahvaljujući italijanskim vakumskim motorima Amatek, njihovi proizvodi rade nečujno, imaju veliki kapacitet, te pružaju vrhunsku zaštitu od udara. Specijalno proizvedene gume za apsorpciju vode mogu se prilagoditi svim vrstama tla, a zahvaljujući ovoj funkciji ne ostavljaju tragove tokom usisavanja.

Njigove mašine pokreću se vlastitom snagom, korisnik im daje samo smjer, te su zbog toga jednostavne za upotrebu. Pružaju visoku razinu uštede, vode i deterdženata.

Podesivi pritisak četke omogućava podešavanje i upotrebu na svim vrstama površina. Kada nivo prljave vode poraste, magnetski nivo plutanja zaustavlja vakumski motor i sprečava kvar upozoravajući korisnika. Po želji može se dobiti pribor za poliranje, kao i ručno prskanje i vanjski uređaj za usisavanje sa kojim se mogu očistiti teško dostupna mjesta.

Mašine za čišćenje podova dostupne su sa električnim, baterijskim i samohodenim opcijama.

Više informacija o navedenim mašinama možete dobiti na  www.bpi.ba, putem maila info@bpi.ba ili Mob: +387 61 015 992.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo