NOVO u ponudi Una-promet - dekorativni prirodni kamen SKAPIFRAN

04.05.2021 09:09:50

UPOTREBA: uređenje interijera, postavlja se na unutarnje zidove

NOVO u ponudi firme Una-Promet d.o.o. možete pronaći dekorativni prirodni kamen SKAPIFRAN 30x30x1cm.

Dekorativni kamen i kameni mozaici imaju funkciju kvalitetne zidne i podne obloge, te izniman estetski učinak. Osim toga, zbog svojih karakteristika uvodi elemente prirode u svaki prostor.

Poroznost prirodnog kamena omogućuje brz prijenos topline kroz zidove, istovremeno pomaže poboljšati akustiku prostora jer se zvuk apsorbira u strukturi kamena i na taj način smanjuje odjek u prostoru.

Obloge su pogodne za zidne i podne površine. Vanjska upotreba ovisi o veličini uzorka. Manji, finiji uzorci su prikladni za vanjske prostore koji nisu izravno izloženi vremenskim promjenama, na primjer pod krovom.

U procesu opremanja vašeg stambenog ili poslovnog prostora presudan je promišljeni izbor odgovarajućeg dekorativnog materijala, kako bi se postigao željeni finalni učinak, koji se odražava u dobrom okruženju u prostoru, ugodnom ambijentu i estetskim vrijednostima koje su prilagođene ukusu i životnom stilu pojedinca.

Dodatna vrijednost kamena kao dekorativnog materijala je u tome, da u prostor donosi prirodni osjećaj, u kojem se ljudi vole zateći. Mnoge vrste kamenih mozaika, zbog svojih boja i inovativnih obrada, pristaju različitim stilovima opremanja, od klasičnih i rustikalnih do najnovijih trendova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina