al
Odaberite svoj ljetni popust u Mercatorovim trgovinama

Filantropi

Odaberite svoj ljetni popust u Mercatorovim trgovinama

02.07.2013 13:52:27 / Izvor: eKapija.ba

U Mercatorovim trgovinama Intersport  i Modiana od prvog jula počinju veliki ljetni popusti. Za kupce su pripremili popuste od 25, 30, 50 i 70 posto u trgovinama Modiana i 20, 30 i 50 posto u trgovinama Intersport. Dodatne povoljnosti za kupce imaoce kartice Mercator Pika su i mogućnost kupovine na kredit do 12 rata bez kamata i žiranata.

I ove godine žele omogućiti kupcima da se kvalitetno pripreme za godišnje odmore i ostvare značajne uštede u svom kućnom budžetu.

Intersport svjetski lider u prodaji sportske opreme, odjeće i obuće nudi ljetne popuste 20, 30 i 50 posto. Kupci mogu odabrati kvalitetne proizvode poznatih sportskih marki prepoznatljivih po kvalitetu i dizajnu. Intersport  filozofija je jednostavna. „Više onoga što vam se sviđa, češće i radije to činite“. Njihov zadatak je omogućiti vam kupovinu opreme koja vam pruža maksimum zadovoljstva. Zato kažu „donosimo sport ljudima“.

Za sve koji su pristalice savremenih modnih trendova u odijevanju, u modnim trgovinama Modiana mogu iz širokog asortimana Betty Barclay, Apanage, Basler, Corazon i mnogi drugi izabrati svoju omiljenu kombinaciju po cijenama nižim od 25, 30, 50 i 70 posto. Osnovni moto u Modiani je ponuditi kupcu asortiman priznatih evropskih i drugih brandova. Kvalitetom, izborom i cjenovnom atraktivnošću kupcima pomažu da idu ukorak s modnim trendovima.

Od 4. jula do 5. augusta sve za nezaboravan godišnji odmor i uz značajne uštede možete nabaviti u Mercator hipermarketima i supermarketima. Iz bogate ponude Mercator izdvaja plažni program za djecu Disney, kupaće kostime Pompea, sredstva za zaštitu od sunca itd.

Ne zaboravite, u Mercatoru se svaka Pika pika! Dobro došli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi