al

Ljepota i zdravlje

Otvorena nova poslovnica BioMedicaLaba na sarajevskoj Otoci (foto)

18.10.2019 15:15:48 / Izvor: Akta.ba

"Volim biti zdrav", slogan je BioMedicaLab laboratorije koja je drugi put svoja vrata otvorila u sarajevskom naselju Nova Otoka u ulici Džemala Bijedića 129a.

S ciljem pružanja visokokvalitetne laboratorijske usluge, BioMedicaLab laboratorija svojim klijentima poručuje da zdravlje nema cijenu, da njeguju i vole sebe.

"Da biste voljeli druge, morate prvo voljeti sebe. Zato su tu BioMedicaLab laboratorije gdje svaka briga o sebi i svom zdravlju ima smisla. Laboratorija je opremljena savremenom, potpuno automatiziranom opremom i vode je stručnjaci, inženjeri i medicinski tehničari. Danas, kada su ljudi okupirani mnoštvom obaveza, izloženi stresu i manjku vremena, potrebno je da im vrijeme bude saveznik, a ne neprijatelj", pojašnjavaju iz Biomedicalaba

Biomedicalab Otoka će i na ovoj lokaciji na brz, efikasan, tačan i precizan način pomoći građanima da dođu do tačnih rezultata laboratorijskih ispitivanja, a sve s ciljem očuvanja zdravlja korisnika.

"Cilj ove medicinske laboratorije je da svaki korisnik redovnim analizama preventivno djeluje na svoje zdravlje", kažu iz Biomedicalaba.

BioMedicaLab Otoka laboratoriju građani mogu posjetiti radnim danima od 7 do 16 sati i subotom od 8 do 14 sati, a patronažne ekipe na poziv dolaze na Vašu adresu 5 dana u nedjelji. Detaljnije informcije mogu se pronaći putem sajta www.biomedicalab.ba.

Korisnici laboratorijskih usluga mogu biti sigurni da će u BioMedicaLab laboratorijama dobiti precizno utvrđene i blagovremene rezultate analiza. Zato čuvajte svoje zdravlje i ispitajte ga u Biomedicalabu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ljepota i zdravlje