al
Ponuda led displej - Extra zona - Prijedor

Predstavljamo

Ponuda led displej - Extra zona - Prijedor

06.12.2019 08:39:39 / Izvor: Akta.ba

Evropa komunikacije d.o.o. sa sjedištem u Banjaluci ul. Cerska 6, je marketinška firma za reklamu i propagadu koja vrši usluge oglašavanja preko raznih medija.

Svojim poslovnim partnerima stavlja na raspolaganje svoje dvadesetogodišnje radno iskustvo u svijetu medijske propagande.

U ponudi imaju profesionalnu izradu internet prezentacija, više različitih oblika oglašavanja na sajmovima (audio, flajeri, video materijal, izrada reklama, iznajmljivanje video projektora, snimanje kamerom i obrada materijala i sl.), mogućnost promocije proizvoda, mogućnost sponzorisanja i reklamiranja na koncertima i druge oblike medijskog oglašavanja.

Evropa komunikacije posebno iz ponude izdvaja mogućnost emitovanja vaših reklama preko led displeja

Evropa komunikacije d.o.o. vam predstavlja Led displej u vrhunskoj rezoluciji, punoj paleti boje i najsavremenijoj SMD tehnologiji na najatraktivnijoj lokaciji u ekstra zoni grada u Prijedoru na Trgu Majora Zorana Karlice. Displej ovakve kvalitete, na kojem se može puštati živa slika u TV formatu po prvi put je postavljen sa ovakvom rezolucijom i tehnologijom u Prijedoru i tako je ovom gradu dao još jedno obilježje metropole.

Led displej je postavljen na trgu kod velikog sata, na glavnom šetalištu, specifično podešenih i pristupačnih dimenzija i na visini koja je najprirodnija pogledima očiju šetača i prolaznika. Na njemu se pušta pokretna (živa) slika, a poznato je da to najzapaženiji oblik reklamiranja jer je u prirodi čovjeka da obraća pažnju na pokret.

Tako kada šetamo Trgom Majora Zorana Karlice, ispred bivše robne kuće Patria, sa velike daljine nam privlače pogled reklamne poruke u vidu animacije, grafike i teksta naših domaćih i stranih firmi različitih profesija. Specifično se ističu reklame svojim ekskluzivnim sjajem u milionskom spektru boja kao i jakom rezolucijom posebno naglašenom u večernjim satima.

Reklama ima za cilj da vas posebno istakne i privuče vam vaše kupce, posjetioce, klijente, poslovne partnere, zavisno od profesije kojom se bavite !!!

Svojom najsavremenijom tehnologijom led displej emituje reklamne spotove po svim vremenskim uslovima i radi svaki dan ujutro od 7,00 časova do u sitne sate do 22,00 časa (po potrebi i cijelu noć u zavisnosti od trenutnih dešavanja u gradu).

Prostor ispred bivše robne kuće Patria tj. Trg Majora Zorana Karlice u Prijedoru je najpoznatije šetalište u Prijedoru, koje u toku dana posjeti ogroman broj ljudi, samim tim je i CENTAR svih , različitih građanskih okupljanja (mitinzi, koncerti, sajmovi knjiga, razne promocije proizvoda).

Ovo mjesto je srce grada gdje uvijek sve posebno dobro i lijepo počinje, naravno i Vaši reklamni spotovi, jer "Dobar glas daleko se čuje" "Svako ko je ikada posjetio Prijedor, nije ga vidio ako nije pored velikog sata i prošetao."

Led displej se vidi sa velike udaljenosti i u svim vremenskim prilikama.

Poseban, može se reći, i najljepši ugođaj led displej daje nam svojom pokretnom slikom sa glamuroznim sjajem u milionskom spektru boja u večernjim satima , kada je tu najveći broj opuštenih, veselih, nasmijanih šetača - Vaših potencijalnih kupaca koji se šetaju i pogledima traže sve što je lijepo i dobro do kasno u noć.

DOĐITE, VIDITE I UVJERITE SE !

CJENOVNIK REKLAMIRANJA U JEDNOM MJESECU

1. 100x10 sekundi-dnevno 400,00 KM (468,00 KM)

2. 100x20 sekundi-dnevno 800,00 KM (936,00 KM)

3. 100x30 sekundi-dnevno 1200,00 KM(1404,00 KM)

4. 100x40 sekundi-dnevno 1600,00 KM(1872,00 KM)

NA SVE OVE IZNOSE DODAJE SE PDV IZNOS tj. KONAČNA CIJENA JE SA PDV-om U ZAGRADI!

SPECIJALNE POVOLJNOSTI:

-           NA POLUGODIŠNJE UGOVORE UNAPRIJED UPLAĆENO DAJEMO POPUST 10%

-           NA GODIŠNJE UGOVORE UNAPRIJED UPLAĆENO DAJEMO POPUST 15%.

-           MOGUĆNOST ZA REKLAMIRANJE JE OGRANIČEN BROJEM TERMINA!

Hvala na razumijevanju !

KONTAKT OSOBA : Radmila Drobić 066 / 299 999

Web: www.evropakomunikacije.com

E-mail: info@evropakomunikacije.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo