Posebna kampanja Wieberr proizvoda za novu sezonu!

20.02.2021 09:05:02
Posebna kampanja Wieberr proizvoda za novu sezonu!

Povodom nove sezone posebna kampanja je pokrenuta za šampone za tepihe.

BPI – Partnership Investment je generalni zastupnik brenda WIEBERR, poznatog proizvođača autokozmetike, sredstava za pranje tepiha, dezinfekcijskih sredstava, kućne hemije i sl. Povodom nove sezone posebna kampanja je pokrenuta za šampone za tepihe.

"Naši šamponi za tepihe su posebno namjenjeni za pranje svih vrsta tepiha. Njihova posebna formula uklanja i najtvrdokornije mrlje, pruža odličan sjaj, lahko se ispire i ostavlja dugotrajan miris na tepisima nakon pranja. WIEBERR šamponi za tepihe su biorazgradivog sastava i ne uzrokuju bilo kakve alergije, prema tome su potpuno sigurni za korištenje", ističe Edin Imamović, izvršni direktor BPI.

WİEBERR je poznat po vrhunskom kvalitetu i pristupačnoj cijeni, a uspješno djeluje diljem svijeta. Izvoze za 54 države, prvenstveno za Njemačku, Belgiju, Austriju, a pored centralne fabrike u Turskoj, proizvodnja se još nalazi i u Ukrajini, Kazahstanu i Azerbejdžanu.

Za detalje o kampanji posjetite web stranicu www.wieberr.com  ili kontaktirajte BPI stručni tim.

Mail: info@bpi.ba

Mob: +387 61 015 992

Web: www.bpi.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo