Posjetite Restoran MUJANIĆ i počastite se omiljenim specijalitetima

17.09.2021 08:46:27
Posjetite Restoran MUJANIĆ i počastite se omiljenim specijalitetima

Gastronomska ponuda je vrlo bogata i ono što je bitno za istaći jesu svježina i kvalitet mesa iz vlastite proizvodnje, kao i ostalih namirnica.

Mali predah je najslasniji u RESTORANU MUJANIĆ.Iskoristite posljednje dane ljeta. Svratite u Blažuj i počastite se omiljenim specijalitetima.

Gastronomska ponuda je vrlo bogata i ono što je bitno za istaći jesu svježina i kvalitet mesa iz vlastite proizvodnje, kao i ostalih namirnica. Svakom jelu se posvećuje posebna pažnja da bi naši gosti uživali svim čulima ne samo u okusu već i u serviranju i dekoraciji.

Gotova jela

Mujanić restoran je za svoje goste pripremio ponudu „a la carte“ tradicionalno dobrih jela. Izdvojili bismo par gotovih jela domaće kuhinje kojima rijetko ko može odoliti: sitni ćevap, grah, teleća čorba, teleći mišići, pače, tripice.

Roštilj

Ključni sastojak svakog dobrog roštilja i obroka jesu naše roštiljske kobasice, hamburgeri, nezaobilazni ćevapi, marinirana pileća krilca bez kostiju…

Specijaliteti

Specifično za Mujanić restoran jeste da se sva jela gotove od naših provjereno kvalitetnih i svježih vrsta mesa i mesnih proizvoda. Tako da nećete pogriješiti odabirom bilo koje mesne delicije. Specijalitet našeg restorana jesu mesne delicije iz vlastite proizvodnje sa roštilja. A izdvojili bismo teleće i jagnjeće pečenje čijim odabirom sigurno nećete zažaliti i tražiti ćete repete.

Deserti

Deserti kao posljedni dio svakog obroka, ali ne i najmanje bitan. Omiljeni recepti bosanke kuhinje će zadovoljiti i najprobirljivija nepca. Baklava, hurmašica, tufahija su samo od nekih poslastica koje ćete pronaći u našem restoranu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana