Poznavanjem zakonskih propisa do uspjeha na tenderima u BiH!

26.10.2021 10:26:46
TND Visoko Uspjeh na tenderima

Kako biti uspješan na tenderima je pitanje na koje često dajemo odgovor, uvijek isti: Dobrim poznavanjem pravne regulative iz ove oblasti.

Kako biti uspješan na tenderima je pitanje na koje često dajemo odgovor, uvijek isti: Dobrim poznavanjem pravne regulative iz ove oblasti.

Postupci javnih nabavki u BiH su strogo formalni postupci u kojima je potrebno voditi računa o najsitnijim detaljima, a uz to sve, pratiti i praksu- stavove i rješenja Ureda za razmatranje žalbi BiH kao i Agencije za javne nabavke BIH.

Da li navedeni projekat predstavlja i za Vas proširenje tržišta?

Da. Apsolutno.

Prema okvirnim procjenama BiH godišnje potroši između 400 i 600 miliona KM na javne nabavke.

Konzorciji, podugovaranje, lotovi, uvidi u ponude, žalbe-TND d.o.o. Visoko sve radi.

Pored pojedinačnih radnji postupka rade i kompletne postupke tendera za ponuđače- oslobađaju Vas sumnji da li je neka radnja u postupku obavljena na pravi način.

Sve ponude su 100 % tehnički ispravne.

Odgovornosti, preciznosti i profesionalnosti firme TND svjedoči sve veći broj kompanija koje ih za navedene postupke angažuju specijalno za ove vrste poslova.

Ukoliko i sami želite krenuti u projekat koji Vam dugoročno može donijeti povećanje prihoda i proširenje tržišta možete im se javiti porukom OVDJE ili pozovite na broj telefona: +387 60 344 5389.

....jer, pišemo uspješne poslovne priče!

www.tnd.ba ili FB profil

 

PODIJELI:
TAGOVI: TND Visoko tenderi zakonski propisi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting