al

Nekretnine i enterijer

Sa Atraktivom do podne obloge prikladne za visok prometni intenzitet

05.09.2018 08:47:35 / Izvor: Akta.ba

PVC nas okružuje, ušao je u naše živote toliko da više ga i ne primjećujemo. Primjene su mu bezbrojne. Trenutno se u graditeljstvu najčešće primjenjuje kao obloga, i to osobito podna. PVC podovi vrlo su otporni, pružaju izvrsnu akustičnu izolaciju prostora i lako se održavaju. Ove karakteristike uz elastičnost, fleksibilnost i nepropusnost omogućuju da se ovaj materijal postavi u prostore poput škola, ureda, bolnica, knjižnica, sportskih dvorana i industrija.

Za uspješno polaganje PVC podova ključno je više čimbenika poput odabira pravih materijala za pripremu te pravilne pripreme podloge, mase za izravnavanje, ljepila, i na kraju, kvalitete izvođenja podopolagačkih radova. Tokom godina osim izmjena u načinu proizvodnje i sastavu podova od PVC-a promijenili su se i proizvodi koje koristimo za polaganje ovih obloga.

Potrebne su Vam podne obloge koje su prikladne za područja visokog prometnog intenziteta. Atraktiv d.o.o. je kompanija koja svojim iskustvom i podnim oblogama svjetski poznatih proizvođača može odgovoriti svim izazovima.

Ukažite im svoje povjerenje, i oni će učiniti da budete zadovoljni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer