al

Štampa i izdavaštvo

Sa Right Copy se istaknite iz mnoštva već viđenih vizit kartica

31.07.2018 08:50:49 / Izvor: Akta.ba

Idući u korak s vremenom i prateći potražnju na tržištu, Right Copy d.o.o. Sarajevo je za Vas pripremio vrlo atraktivne plastične vizit kartice koje su drugačije od svih vizit kartica koje ste do sad vidjeli i imali.

Prednosti PVC plastičnih kartica su estetika i praktičnost. Za razliku od papirnih plastične PVC kartice su dugotrajnog vjeka, samim tim očuvanje idejnog rješenja koji oslikava Vašu firmu je dugotrajnije.

Ovaj tip PVC kartica izuzetno je pogodan i za korišćenje kao ID kartice, kartice vjernosti (loyalty) za ugostiteljstvo i trgovinu, gift card za uslužne djelatnosti, ili kao akreditacija za razne evente i sportske događaje.

Providne vizit karte se izrađuju od PVC blanko providnih kartica. Štampa na ovakvim karticama omogućava da vaše idejno rješenje izazove jedinstven doživljaj kod posmatrača. Izrada vizitke ovog tipa, postavićete Vaš biznis na viši nivo, bićete u korak sa svjetskim trendom.

Right Copy je specijalizovan za proizvodnju i štampu svih vrsta plastičnih kartica. Štampu kartica vrše na najsavremenijim mašinama i u najkraćem mogućem roku. Kvalitetna štampa, kvalitetne kartice i unikatan dizajn garant su uspjeha. Sve kartice mogu se dodatno personalizirati.

Istaknite se iz mnoštva već viđenih vizit kartica, neka se vaše ime nađe na novom mediju koji ne ostavlja nikog ravnodušnim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo