al
Senigor je zasigurno Vaš poslovni partner po izboru

Predstavljamo

Senigor je zasigurno Vaš poslovni partner po izboru

31.01.2020 08:03:27 / Izvor: Akta.ba

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u nabavci i prodaji građevinskog, elektro i vodomaterijala, sistema za grijanje, te sanitarije i keramike u Bosni i Hercegovini. Sa više od 500 prodajnih partner firmi u Bosni i Hercegovini, Senigor d.o.o. je prepoznatljiv kao najpoželjniji veleprodajni distributer u državi.

Od osnivanja kompanija  bilježi stalni  rast. Posvećeni su poboljšanju odnosa s svojim kupcima i nastavljaju sa svojim ciljem da ostanu najpoželjniji veleprodajni distributer građevinskih materijala u očima svojih partnera širom Bosne  i Hercegovine.Senigor d.o.o. je uvijek u potrazi za novim kvalitetnim proizvodima na tržištu. Veoma su ponosni što su bili pionir u upoznavanju bh. tržišta s mnogim proizvodima koje su odlučili predstavljati i distribuirati.

"Zahvaljujemo se svim našim dobavljačima što su upravo Senigoru vjerovali sa svojim proizvodima i pružili nam priliku da budemo njihov distributer na domaćem tržištu." poručuju. Senigor d.o.o. je poznata na tržištu kao kompanija čiji je odnos sa kupcima neprikosnoven. Manje poznato njihovim kupcima, ali dobro poznato dobavljačima jeste beskrajan pokušaj da održe pozitivan odnos sa svojim dobavljačima.

Ova kompanija ulaže mnogo vremena i energije razvijajući promotivni plan za proizvode koje izaberu prodavati i predstavljati na tržištu. Žele biti sigurni da će svi njihovi partneri, kupci, te svaki proizvod koji predstavljaju dobiti cijenjenu pažnju koju zaslužuju.

Vjeruju da je njihov cilj da održe zadovoljavajući odnos s svojim dobavljačima jedan od najvažnijih faktora uspjeha Senigora. Njihovo rukovodstvo i svi uposleni znaju da bez podrške dobavljača i partnera, Senigor d.o.o. ne bi postigao tako uspješne rezultate. Kako je vrijeme prolazilo, Senigor d.o.o. je sve više pobjeđivao. Kako su im pobjede pružale rast, taj rast im je pružao stabilnost. Danas, Senigor d.o.o. važi za jednu od najstabilnijih i najprofitabilnijih firmi u prodaji građevinskih materijala u Bosni i Hercegovini.

Uvjereni su da su najbolja vremena tek pred njima. Sa iskusnim rukovodstvom i posvećenim uposlenicima Senigor d.o.o. je pozicioniran za budući rast. Njihova korporativna kultura izgrađena je oko njihovog ubjeđenja da pošten i naporan rad je najbolja strategija za pobjede. To su principi koji ih vode prema većim izazovima i većim nagradama!

"Ljudi su naša najveća snaga!" kažu iz Senigora. Kontinuirano obrazuju i obučavaju svoje  uposlenike o najboljim prodajnim metodama i praksama u njihovoj industriji za gradnju pozitivnih odnosa sa kupcima. To ulaganje u uposlenike dokazalo se kao najbolja odluka koju su napravili. Ulaganjem u znanje uposlenika kroz razne obrazovne programe, nagradne pakete, radnu atmosferu i uspostavljanjem meritokratskog sistema napredovanja uposlenika – Senigor d.o.o. je uspio da u kratkom vremenu postane najbrže rastuća firma u oblasti prodaje građevinskih materijala u Bosni i Hercegovini.

Još važnije, razvili su Senigor da bude Poslodavac po izboru!

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo