SV Company: Novi logotip i poboljšanje poslovanja

Predstavljamo

SV Company: Novi logotip i poboljšanje poslovanja

04.01.2019 08:58:52 / Izvor: Akta.ba

Nakon uspješno završene 2018. godine, u novu 2019. godinu SV Company ulazi sa novim rebrendiranim logotipom i dodatnim poboljšanjima poslovanja, a sve povodom jubilarnih 10 godina od osnivanja firme!

SV Company d.o.o. je preduzeće koje se bavi posredovanjem, prodajom i uslugama u oblasti specijalnih vozila, komunalne, vatrogasne i geodetske opreme. Preduzeće uspješno posluje na tržištu RS i BiH još od 2009. godine, te od tada imaju veliki broj uspješno obavljenih poslova u svim djelatnostima kojima se bave.

Kroz godine rada su ostvarili i održali uspješnu saradnju sa mnogim lokalnim zajednicama, javnim i privatnim preduzećima širom RS i BiH. Na samom početku firma se bavila trgovinom komunalnim vozilima i komunalnom opremom, da bi nakon nekoliko godina rada prošili djelatnost na kompletan asortiman specijalnih namjenskih vozila i radnih mašina i opremu za radne mašine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo