Zaštitite se uz Sanaciju 3D

18.03.2021 09:29:04

Sanacija 3D uspješno obavlja poslove sanitarne zaštite u velikom broju objekata različitih namjena, kao što su: privatni stanovi, stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija.

Sanacija 3D uspješno obavlja poslove sanitarne zaštite u velikom broju objekata različitih namjena, kao što su: privatni stanovi, stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija, hoteli, poslovni i industrijski objekti svih namjena, škole, zdravstveni objekti, objekti i sredstva javnog prevoza, javne površine i objekti za smještaj i držanje životinja.

Kako se ne biste bespotrebno izlagali opasnostima u oblasti preventivne sanitarno - ekološke zaštite kontaktirajte Sanaciju 3D kako bi vam pomogli da se na što sigurniji i bezopasniji način riješite problema. Možete ih kontaktirati na sljedeći broj telefona ili na e-mail adresu: 033/842-563 info@sanacija3d.ba

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija