Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 20.01.2020. 10:18

(drugo obavještenje) Javni uvid u Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana kompleksa preduzeća Bosanka, ulice Jovana Bijelića i ulice Put srpskih branilaca

Izvor: Nezavisne novine, 20.01.2020.

Republika Srpska

Grad Banja Luka

Gradonačelnik

Gradska uprava

Odjeljelje za prostorno uređenje

Trg srpskih vladara 1, Banja Luka

 

DRUGO OBAVJEŠTENjE

ZA JAVNOST O IZLAGANjU NACRTA PLANA NA JAVNI UVID

 

Obavještava se javnost da je NACRT REGULACIONOG PLANA ZA DIO PODRUČJA NASELjA DERVIŠI I

NOVAKOVIĆI-VUJNOVIĆI izložen na ponovni javni uvid.

 

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između magistralnog puta Banjaluka -Prijedor, istočne granice obuhvata Regulacionog plana kompleksa preduzeća "Bosanka", ulice Jovana Bijelića i ulice Put srpskih branilaca, u ukupnoj površini od 53,10 ha i izložen je na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća, Centar za projektovanje i konsalting "CPK", Bulevar Desanke Maksimović br.2, prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka, prostorijama mjesnih zajednica „Lazarevo 1, „Lazarevo 2" i „Zalužani", svaki dan osim subote, nedelje i državnih praznika u vremenu od 08,00 do 16,00 časova u periodu od 16.01.2020. godine do 24.01.2020. godine.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: