Obavještenje o održavanju ponovne javne rasprave o Nacrtu izmjene Regulacionog plana Centar Maglaj-sjeverni dio

Datum objave: 04.03.2021. 09:55 / Izvor: Akta.ba, 02.03.2021.

Obavještenje o održavanju ponovne javne rasprave o Nacrtu izmjene Regulacionog plana "Centar Maglaj-sjeverni dio"

 

Obavještavaju se građani općine Maglaj da se prema zaključcima sa javne rasprave održane 04.08.2020.godine o Nacrtu izmjene Regulacionog plana "Centar Maglaj-sjeverni dio" organizuje ponovna javna rasprava 09.03.2021.godine sa početkom u 17,00 sati u sali Općinskog vijeća JU Dom kulture "Edhem Mulabdić" Maglaj.

Javna rasprava se organizuje radi upoznavanja građana  o provedenim postupcima Općine Maglaj po zaključcima sa javne rasprave, kao i donošenja konačnih zaključaka vezanih za Nacrt izmjene Regulacionog "Centar Maglaj-sjeverni dio", koji se odnosi na prijedlog izgradnje kompleksa poslovnog objekta benzinske pumpe od strane Džino d.o.o Maglaj na uglu ulica 1.marta i Bosanska.

Pozivaju se svi zainteresirani građani općine Maglaj da uz primjenu zaštitnih epidemioloških mjera prisustvuju ponovnoj javnoj raspravi i dobiju detaljnije informacije, iznesu svoje stavove i mišljenja kako bi se donijeli konačni zaključci o Nacrtu izmjene Regulacionog plana.

Posebno se pozivaju vlasnici nekretnina i korisnici prostora u širem obuhvatu izmjene Regulacionog plana, prostor kružnog toka, Ulica 1.marta i Bosanska ulica da učestvuju u javnoj raspravi.

Za sve dodatne informacije svi zainteresirani mogu se obratiti u Općinu Maglaj, Služba za urbanizam, geodetske i imovinsko-pravne poslove, kancelarija broj 41. ili na broj telefona: 032 465 825.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: