Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 23.11.2017. 08:50

TEMY PLUS P 20 kotao-šporet

Izvor: Akta.ba, 23.11.2017.

Poliko iz svoje ponude predstvalja TEMY PLUS P 20 potpuno novi i redizajnirani kotao-šporet kako po unutrašnjoj konstrukciji tako i po spoljnom dizajnu proizvoda. Namjena ovog proizvoda je etažno grijanje prostorija sa mogućnošću (istovremenog) kuhanja i pečenja. Uređaj je veoma jednostavan za korištenje i rukovanje.

Spoljni dizajn kotla: Ram vrata ložišta i ram vrata pećnice su izrađeni od sivog liva - sa vatrostalnim staklom u sredini. Okvir grejne ploče takođe je izrađen od sivog liva. Pećnica je izrađena od prohromskog lima odgovarajućeg kvaliteta.

Unutrašnja konstrukcija kotla: Kotao je u potpunosti redizajniran kako bi se obezbjedila maksimalna efikasnost sagorjevanja (preko 80%) uz minimalne emisije štetnih gasova (kotao ispunjava stroge uslove nemačke regulative iz 2015. godine!)

Kotao posjeduje čak tri otvora za dotok i kontrolu vazduha za sagorjevanje: primarni, sekundarni i tercijarni vazduh.

Dimovodni izlaz je ostavljen na gornjoj strani grejne plotne kao i sa zadnje strane kotla. Na taj način je kupcu prepušteno gde će povezati kotao na dimnjak čime se olakšava smještaj kotla-štednjaka u prostoriji uz maksimalnu fleksibilnost.

Velika zapremina kotlovske vode u ložištu garantuje sigurnu funkcionalnost proizvoda kao kotla za centralno grijanje.

Serijski ugrađen automatski regulator promahe, termomanometar, termometar pećnice kao i spiralni bakarni izmenjivač za ugradnju termičkog osigurača su dodatni delovi koji se isporučuju uz ovaj kotao.

Treba spomenuti da kotao nema izolaciju tako da toplotu predaje i direktnim zračenjem prema okolini (oko 1 KW) kao i pećnici (2 KW).

Odavanje toplote prema grejnoj ploči iznosi 2 KW. Ostatak se predaje instalaciji centralnog grijanja (15 KW).

Toplotna snaga važi za cjepanice drveta min kalorijske moći 15 MJ/kg.

Kotao poseduje ljetnji, zimski i kombinovani režim rada.

Za sada, ovaj model se izrađuje samo u "desnoj orijentaciji".

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: