Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 22.03.2017. 11:31

(HR) (izmjena) Nabavka usluga pranja i najma rublja s ciljem sklapanja Okvirnog sporazuma za dvogodišnje razdoblje s jednim gospodarskim subjektom

Izvor: Official Journal of the European Union, 22.03.2017.

Hrvatska-Zagreb: Usluge skupljanja i dostave rublja na pranje

2017/S 057-106768

Klinički bolnički centar Zagreb, 46377257342, Kišpatićeva 12, Služba za provođenje postupaka javne nabave, Na pažnju (osoba za kontakt): Renata Szabo, Zagreb 10000, Hrvatska. Telefaks: +385 12379924. E-pošta: renata.szabo@kbc-zagreb.hr

(Dodatak Službenom listu Europske unije, 10.12.2016, 2016/S 239-436600)

Predmet:
CPV:98311000

Usluge skupljanja i dostave rublja na pranje

Umjesto: 

III.1.4) Ostali posebni uvjeti:

Opis posebnih uvjeta: Gospodarski subjekt dužan je dokazati da zapošljava više od 50 % osoba s invaliditetom u odnosu na ukupan broj zaposlenih. Osobom s invaliditetom smatra se osoba u smislu članka 3. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13, 152/14) te članka 3. Pravilnika o profesionalnoj rehabilitaciji i centrima za profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom (NN br. 44/14, 2/15). Osoba s invaliditetom mora biti upisana u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje.

Za potrebe utvrđivanja okolnosti iz točke 7.9. gospodarski subjekt dužan je u ponuditi dostaviti:

a) izjavu pod prisegom osobe koja je po zakonu ovlaštena za zastupanje gospodarskog subjekta ispred nadležne sudske ili upravne vlasti ili bilježnika ili nadležnog strukovnog ili trgovinskog subjekta u državi sjedišta gospodarskog subjekta i/ili u državi čiji je ta osoba državljanin. Izjava pod prisegom mora sadržavati sljedeće podatke:

— da gospodarski subjekt zapošljava više od 50 % osoba s invaliditetom u odnosu na ukupan broj zaposlenih, i

— da su osobe s invaliditetom upisane u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje. i

b) popis svih osoba zaposlenih kod gospodarskog subjekta. Popis mora sadržavati ime i prezime zaposlene osobe te navod je li riječ o osobi s invaliditetom. Za svaku zaposlenu osobu za koju je gospodarski subjekt naveo da je riječ o osobi s invaliditetom, obvezan je uz popis dostaviti i potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje da je ista upisana u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom.

Ponuditelj je sposoban ukoliko dokaže da zapošljava više od 50 % osoba s invaliditetom u odnosu na ukupan broj zaposlenih, odnosno dostavi odgovarajuću izjavu pod prisegom i popis.

IV.3.4) Rok za dostavu ponuda ili zahtjeva za sudjelovanje:

26.1.2017 (12:00)

IV.3.8) Uvjeti za javno otvaranje ponuda:

26.1.2017 (12:00)

Glasi: 

III.1.4) Ostali posebni uvjeti:

Gospodarski subjekt dužan je dokazati da zapošljava više od 50 % osoba s invaliditetom u odnosu na ukupan broj zaposlenih.

Osobom s invaliditetom smatra se osoba u smislu članka 3. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13, 152/14) te članka 3. Pravilnika o profesionalnoj rehabilitaciji i centrima za profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom (NN br. 44/14, 2/15).

Osoba s invaliditetom mora biti upisana u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje.

Za potrebe utvrđivanja okolnosti iz točke 7.9. gospodarski subjekt dužan je u ponuditi dostaviti:

A) izjavu osobe koja je po zakonu ovlaštena za zastupanje gospodarskog subjekta s ovjerenim potpisom kod bilježnika. Izjava s ovjerenim potpisom kod bilježnika mora sadržavati sljedeće podatke:

— da gospodarski subjekt zapošljava više od 50 % osoba s invaliditetom u odnosu na ukupan broj zaposlenih, i

— da su osobe s invaliditetom upisane u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje.

Gospodarski subjekti sa sjedištem izvan Republike Hrvatske ne dostavljaju izjavu sa sadržajem navedenim u prethodnom odlomku ove točke dokumentacije za nadmetanje, već:

— izjavu pod prisegom ili odgovarajuću izjavu osobe koja je po zakonu ovlaštena za zastupanje gospodarskog subjekta ispred nadležne sudske ili upravne vlasti ili bilježnika ili nadležnog strukovnog ili trgovinskog tijela u državi sjedišta gospodarskog subjekta ili izjavu s ovjerenim potpisom kod bilježnika da zapošljava više od 50 % osoba s invaliditetom u odnosu na ukupan broj zaposlenih.

I:

B) popis svih osoba zaposlenih kod gospodarskog subjekta. Popis mora sadržavati ime i prezime zaposlene osobe te navod je li riječ o osobi s invaliditetom. Za svaku zaposlenu osobu za koju je gospodarski subjekt naveo da je riječ o osobi s invaliditetom, obvezan je uz popis dostaviti i potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje da je ista upisana u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom.

Gospodarski subjekti sa sjedištem izvan Republike Hrvatske dostavljaju:

— popis svih osoba zaposlenih kod gospodarskog subjekta. Popis mora sadržavati ime i prezime zaposlene osobe te navod je li riječ o osobi s invaliditetom. Za svaku zaposlenu osobu za koju je gospodarskI subjekt naveo da je riječ o osobi s invaliditetom obvezan je uz popis dostaviti i odgovarajući dokument kojim je istoj priznat status osobe s invaliditetom prema propisima države sjedišta gospodarskog subjekta.

Ponuditelj je sposoban ukoliko dokaže da zapošljava više od 50 % osoba s invaliditetom u odnosu na ukupan broj zaposlenih.

IV.3.4) Rok za dostavu ponuda ili zahtjeva za sudjelovanje:

2.5.2017 (12:00)

IV.3.8) Uvjeti za javno otvaranje ponuda:

2.5.2017 (12:00)

Ostali dodatni podaci

Informacije koje treba ispraviti ili dodati u odnosnoj dokumentaciji za nadmetanje.

Molimo da za dodatne informacije pogledate dokumentaciju za nadmetanje.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: