Od sada i na Akta.ba: Provjerite historijat transakcijskih računa

21.10.2016. 10:24 / Izvor: Akta.ba
Od sada i na Akta.ba: Provjerite historijat transakcijskih računa

Poslovni portal Akta.ba razvio je još jedan način pristupa poslovnim informacijama bh. kompanija.

Na osnovu potreba prepoznatih na tržištu, a sa ciljem poboljšanja poslovanja pravnih lica u BiH, Poslovni portal Akta.ba razvio je još jedan način pristupa poslovnim informacijama bh. kompanija.

Radi se o mogućnosti uvida u stanje transakcijskih računa kompanija u BiH, odnosno vaših poslovnih partnera, klijenata, potencijalnih novih saradnika, ali i konkurenata.

Budući da se većina privrednika susreće sa problemom u naplati potraživanja, ova usluga će mnogima olakštati taj proces, a listing historijata računa dobijate u najkraćem roku.

Historija transakcijskih računa najviše pomaže prilikom otkrivanja financijskih struktura i transakcija koje kompanije i pojedinci mogu iskoristiti na nezakonit način.

Inače, nova usluga je za kratko vrijeme naišla na veliki interes, a ukoliko želite provjeriti je li firma s kojom poslujete u blokadi, jednostavno pošaljite e-mail na info@akta.ba ili nas pozovite na brojeve telefona 033 762 215 i osigurajte sebi sigurnost u poslovanju.

Napominjemo da se podaci iz registra transakcijskih računa ažuriraju svakodnevno i da su dostupi pretplatnicima paketa Premium i Registar plus.

Svi ostali zainteresirani podatke mogu dobiti na upit uz nadoknadu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti