Najave / DOGAĐAJI

Pridružite se drugom BIZOO Startup Safariju

04.06.2014. 09:21 / Izvor: eKapija.ba

U periodu od 23. do 28. juna 2014.godine će se održati drugi BIZOO Startup Safari - Design Edition. Tokom ovih posjeta će se 12 odabranih dizajnera upoznati sa radom i vizijama 10 kompanija iz oblasti grafičkog dizajna, produkt dizajna i novih medija.

BIZOO Startup Safari je osmišljen kao serija posjeta koje će se održati u periodu od 23. do 28. juna 2014. godine kroz 5 gradova na području Bosne i Hercegovine.

BIZOO Startup Safari predstavlja interakciju i povezivanje mladih dizajnera i uspješnih kompanija sa područja čitave BiH. Tokom ovih posjeta kompanije će voditi i upoznati dizajnere sa vlastitim pričama koje su formirale njihov uspjeh, te će predstaviti svoje proizvode i modele poslovanja. Sa druge strane kreativci će predstaviti svoj način razmišljanja  i ponuditi svoje konceptualne prijedloge kompanijama.

Ovo je drugi BIZOO Startup Safari u čijem su fokusu dizajneri, freelanceri i studenti koji se bave grafičkim i produkt dizajnom. Kao i do sada, svi troškovi za učesnike će biti pokriveni.

BIZOO Startup Safari je omogućila velikodušna podrška američkog naroda putem Američke ambasade u Sarajevu.

Svi dizajneri i freelanceri koji su zainteresovani za ovu jedinstvenu poslovnu avanturu mogu se prijaviti preko web stranice www.safari.ba. Krajnji rok za prijavu je 16.06.2014. godine. Broj mjesta je ograničen, te stoga požurite i osigurajte svoje mjesto!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave