Moj Market: Pomoć odvezena na tri lokacije u općini Doboj

22.05.2014. 16:07 / Izvor: eKapija.ba
Moj Market: Pomoć odvezena na tri lokacije u općini Doboj
OTVORI GALERIJU

Dali su ljudima u ruke sve što im je bilo potrebno, a što su imali u svom kombiju. Zadnja destinacija je Dom zdravlja u centru gdje su odvezli veš mašinu koju je donirao Zoran Crnčević te ostalu donaciju koju će oni dijeliti porodicama.

Moj Market je danas odvezao pomoć na tri lokacije u dva kombi vozila. U Rudanku, kod Radeta koji je preuzeo robu, razvrstao je i dostavlja porodicama kojima je potrebna.

Nakon toga ekipa Moj Market je otišla u naselje u centru Doboja gdje su samo planirali odvesti jednu putnicu koja je bila s njima, ali je cijelo naselje došlo i molilo za pomoć.

Dali su  ljudima u ruke sve što im je bilo potrebno, a što su imali u svom  kombiju. Zadnja destinacija je Dom zdravlja u centru gdje su odvezli veš mašinu koju je donirao Zoran Crnčević te ostalu donaciju koju će oni dijeliti porodicama.

Hvala kupcima i prijateljima lanca mojMarket. Hvala Interact Club Banja Luka, Rotaract Banja Luka, preko 50 volontera koji učestvuju u akciji Dar od srca, Brankici, Almi i Bojanu za kontakte, Aleksandru za pomoć oko distribucije, Tropik ribarstvu i Krajina klasu za ustupljena vozila, Saši, Goranu i Srđanu koji su utovarili i istovarili dva puna kombija.

Samo da znate koliko se neko juče obradovao četkici za zube koju ste kupili!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi