Investicije / NEKRETNINE

"Integral Inženjering" će graditi zgradu SIPA-e

30.01.2008. 09:42 / Izvor: Nezavisne novine

Novu zgradu Agencije za istrage i zaštitu BiH u Lukavici gradiće preduzeće "Integral inženjering" iz Laktaša, jer je njegova ponuda ekonomski najpovoljnija.

Odlučila je ovo SIPA na osnovu preporuke Komisije za javne nabavke, nakon što su utvrdili da je preduzeće "Integral" dostavilo najnižu ponudu za izgradnju zgrade u vrijednosti od 18.665.245 KM.

"Ponuda "Integrala" je u cjelini ekonomski najpovoljnija za SIPA, u pogledu ukupne cijene, tehničkih uslova ponude, roka izvođenja radova i garantnih rokova, kao i činjenice da se vrijednost ove ponude kreće u granicama utvrđenim sredstvima planiranim za ovu nabavku", stoji u dopisu SIPA, upućenom preduzeću "Integral".

Za izgradnju nove zgrade SIPA ponudu je dostavilo pet preduzeća - GP "Krajina" Banjaluka, "Unigradnja" d.o.o. Sarajevo, "Integral inženjering" a.d Laktaši, "Strabag" i "Ans drive" Sarajevo.

Ponude ponuđača "Strabag" i "Ans drive" nisu ušle u dalju proceduru, jer nisu ispunili sve uslove tražene kriterijumima za kvalifikaciju u tehničkom dijelu ponude.

Preduzeća "Krajina" Banjaluka i "Integral inženjering" jedini su ispunili uslove navedene u tenderskoj dokumentaciji.

S obzirom na to da je "Krajina" Banjaluka za izgradnju zgrade dostavila ponudu od 26.438.990 KM, konstatovano je da je ponuda "Integral inženjeringa" mnogo povoljnija te je izabran za izvođača radova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije