JAVNA PRODAJA

Razvojna banka FBiH prodaje farmu za tov pilića sa zemljištem

09.03.2023. 10:14 / Izvor: Akta.ba
razvojna banka

Razvojna Banka Federacije Bosne i Hercegovine objavila je oglas za prikupljanje zatvorenih ponuda za Javnu prodaju "Poslovne zgrade i zemljišta u Stjepan Polju u općini Gračanica", saznaje Akta.ba.

Razvojna Banka Federacije Bosne i Hercegovine objavila je oglas za prikupljanje zatvorenih ponuda za Javnu prodaju "Poslovne zgrade  i zemljišta u Stjepan Polju u općini Gračanica", saznaje Akta.ba.

Radi se o farmi za tov pilića površine 528 m2 i zemljišta uz privrednu zgradu površine 978 m2, ukupne površine 1.506 m2, u posjedu i vlasništvu Banke sa dijelom 1/1.

Najniža cijena iznosi 358.881,00 KM.

Kako je objavljeno u oglasu na prodaju su i pokretne stvari poput mašine za tkanje ćilima, kompresor zraka, specijalna mašina za šišanje i pištolj za tkanje.

"Pokretne stvari se prodaju u kompletu, a najniža cijena iznosi 46.232,00 KM", navedeno je.

farma

USLOVI PRODAJE

Prodaja se vrši po načelu "viđeno - kupljeno", u pravnom i faktičkom stanju, bez naknadnih prigovora i žalbi koji se odnose na predmet prodaje. Sve poreze i troškove oko prijenosa vlasništva snosi kupac.

"Ponude se dostavljaju najkasnije do 24.03.2023. godine (petak)  u zatvorenoj koverti, putem pošte ili na protokol na adresu: Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine, Igmanska br. 1, 71000 Sarajevo, uz naznaku na koverti - Ne otvaraj- Za komisiju za prodaju imovine- komision", piše u oglasu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije