Potpisan ugovor za izgradnju sekundarne kanalizacijske mreže u Čitluku

Investicije / PROJEKTI

Potpisan ugovor za izgradnju sekundarne kanalizacijske mreže u Čitluku

Ugovor je potpisan za izvođenje radova na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka.

26.05.2020. 18:45 / Izvor: Akta.ba

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i Ivica Dodig, direktor tvrtke Kopex Dodig d.o.o. Čitluk, potpisali su ugovor o izvođenju radova na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka.

Predmet potpisanog ugovora je izvođenje radova na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka, što je prva faza u realizaciji projekta "Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka i Rudarskoj ulici u Čitluku".

Riječ je o investiciji vrijednoj 457.097,94 KM, a radove će, u roku od 120 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao, obaviti djelatnici tvrtke Kopex Dodig, odabrane za ovaj posao provedbom otvorenog postupka javne nabave.

Projekt "Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka i Rudarskoj ulici u Čitluku" za općinu Čitluk je projekt od velike važnosti zbog uvezivanja kanalizacijske mreže naseljenog mjesta Čitluk.

U drugoj fazi projekta planirana je izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Rudarskoj ulici, a cijeli projekt uklapa se u Integriranu strategiju razvoja općine Čitluk za razdoblje 2019. – 2027. godine.

Izgradnjom kanalizacijske mreže u Ulici kralja Tvrtka i Rudarskoj ulici na kvalitetan način rješava se zbrinjavanje otpadnih voda objekata koji se nalaze u ove dvije ulice, sprječava se zagađenje podzemnih voda, te se stvaraju uvjeti za čistiji okoliš, a samim tim i kvalitetniji uvjeti za očuvanje ljudskog zdravlja.

Radove na kanalizacijskoj mreži pratiti će i sanacija prometnica, budući da će pri izvođenju radova prometnice u navedenim ulicama biti oštećene.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije